Zhra4242 _YanakReisinAnnesii KONYA 15 TEMMUZ HASTANESİNDE DOĞUM YAPTIM 3.DOĞUMUM 2 DOĞUMUM ORDA OLDU ÇOK İYİLERDİ ÇOKDA İLGİLİ İNSANLAR TAVSİYE EDERİM
Ssunadgn İstanbul Bayrampaşa kolan hastanesi Op. DR. AYTAN NAJAFALİYEVE. Çok memnun kaldım tavsiye de ederim
Byrrky _YanakReisinAnnesii iskenderun palmiye hastahanesi Ertan aydın çok memnun kaldım iyi bir doktordu
Sema94 _YanakReisinAnnesii İstanbul Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi Canan Acar Demir çok memnundum doktordan da hastanedende 😍😍
HLmom Mora normalde çok iyiler ama o gün bana bu denk geldi sıkıntılı günü idi pişman oldum gittiğime
Yenigelinnur _YanakReisinAnnesii İstanbul medipol mega üniversite hastanesi Tuğba nadide Yılmaz 🙏🏻🙏🏻🌸
Pinarhakki _YanakReisinAnnesii Bursa şehir hastanesinde yaptım, nöbetçi doktor Serdar türklaydı hiç memnum kalmadım, normal olsun diye tam 20 saat suni sancı çektim, hiç ilginenmedi , ebe iyiydi rahim yumuşatıcı yaptıda sayesinde doğum yaptım
Seldademir _YanakReisinAnnesii istanbul kurtköy ersoy hastahanesi esra hanımdı çok memnun kaldım. Suni sancıyla 2 saatte doğurdum 😁
Littlebird Yaduuu herkes bana çınarlıyı çok övdü hamileyken hiç içimden gelmedi benim de oraya gitmek
Yaduuu Littlebird keşke ben de devam etmeseydim. Sanki ihanet edecek misim gibi içime sinmeye sinmeye devam ettim 😂😂herkes çok övdü anestezisi çok iyi falan diye ama hiç memnun kalmadım önermem kimseye. Bir de iç sesimi her zaman dinlemem gerektiğini kötü bir şekilde öğrendim.
_YanakReisinAnnesii acelya25 aa bıçkın delikanlı doktor 🤭😍😂😂😂 normal doğum yaptırıp yürüterek çıkarmasına bayılıyorum 😍😂😂instagramdan görüyorum hep 😂
acelya25 _YanakReisinAnnesii evet benide çok motive etti normal dogum ıcın ama ben istege baglı sezaryen yaptım ve guzeldı 😍
Ayseege6156 _YanakReisinAnnesii medicalpark Gaziosmanpaşa dr. Shahla valizada ❤️ Çok çok memnun kaldım iyiki o 🌸
Oldugugibibiri _YanakReisinAnnesii Acıbadem Atakent hastanesinde doğum yaptım aşırı memnun kaldım doktorum dış doktor olarak geldi Burak özköse. Ondan da çok memnun kaldım arkadaşımız gibiydi zaten ☺️
Sedakzy _YanakReisinAnnesii Avicenna Ataşehir - Tülin Eroğlu. Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir hastane. Doğumdan sonra da çocuk doktoru Ayşe Kayabas Cankal Hanım. Çok çok çok memnun kaldık hala da Tülin hanıma ve Ayşe hanıma gidiyoruz.
rabia22 Sedakzy Tülin hanımda normal doğum mu yaptınız peki doğumdan sonra da ilgisi alakasından memnun kaldınız mi tavsiye ediyor musunuz
MotherOfAlmila _YanakReisinAnnesii Balikesir/Edremit Korfez Hastanesinde Sezaryan dogum yaptim. Doktorum “Onur Karabulut” du. Harika bir surecti benim icin gercektende. Cok guzel gecti.🌸
Miniminicikim ÖZEL ÜMİT HASTANESI MURAT ŞENOL ASIRI ASIRI ASIRI MEMNUN KALDIM COK ILGILI COK BILGILI SABIRLI ANLAYISLI GULERYUZLU HARIKA OTESI BIR DOKTOR BASINDAN SONUNA KADAR BIKMADAN USANMADAN HER SORUYA CEVAP VERIYOR NE KADAR TESEKKUR ETSEM AZ:)
Meyracukurmaraz papatyaannee bizde çocuk için oraya devam ediyoruz Ahmet Hakan beye gidiyoruz siz çocuğa kime gidiyorsunuz