İstanbul Maltepe’de Delta Hospital Küçükyalı’da doğum yaptım. Hamileliğimin başından beri doktorum Reyhan Topuz Karahan’dı 9 ay boyunca kendisinden çok memnun kaldım ne zaman bişey sorsam cevapladı yardımcı oldu. İlk önceliğim normal doğumdu ama sorun olursa sezaryen olur sorun değil demiştim hep kendisine. 39. Haftada 3 cm açıklıkla gittim suni sancı ile normal doğum yaptım. Normal doğum isteyen ben sancilardan sonra beni sezaryene al diye yalvardım resmen ama doktorum yapmadı bu kadar ağrı çektin yaparsın sen biliyorum dedi. Özel hastanede normalde direkt sezaryene alırdı çoğu doktor. Kolay bir doğum değildi benimki saatlerce suni sancı çektim ama doktorumun ve ebelerimin ilgisi mükemmeldi. Doğuma girdiğimde doktorumun motive etmesi, bebeğim doğduktan sonra doktorumun başucuma gelip beni sevmesi saçlarımı okşamasını, yapamayacağını bilsem sana ağrı çektirmezdim sezaryene alırdım ama biliyordum yapacağını demesini asla unutamıyorum. Yine olsa yine Reyhan hanıma giderim. Rabbim ayağına taş değdirmesin.
Doğum yapacak olanlar okuyorsa eğer onlara tavsiyem kesinlikle 9 ay boyunca rakibinizi kim yaptıysa aynı doktorla doğum yapın, doktorunuz sizi siz doktorunuzu tanıyorsunuz ona göre şekil alıyor herşey çok daha güzel oluyor 🌺