Gncgrr Ysmnsltg 40 +3 kadar bekledik hiç açılma sancı olmadı Ali bey suni sancıyla şansımızı deneyelim dedi ama ben istemedim sezeryan oldum iyiki olmuşum kendisi de benim normal dogumu yapamayacağımı çok panik bi insan olduğumu belirtti😂😂
papatyaannee _YanakReisinAnnesii İstanbul Avrasya hastanesinde doğum yaptım, doktorum Atilla Okur’du çok çok çok memnun kaldım 🥰
Meyracukurmaraz papatyaannee yaa bende Atilla beye gidiyordum. Bende çok çok memnun kaldım. Hatta ona gitmeyi özlüyorum kızım 5 buçuk aylık 😂
Berfin6334 İstanbul Beşyüzevler Şafak hastanesi doktorumun özel kliniği var ama doğumu bu hastanede yapıyor Ahmet Vehbi Koca çok da ilgili bütün süreci beraber kliniğinde geçirdik aşırı memnun kaldim
Ozgeyldz Atakent Acıbadem hastanesinde doğum yaptım,doktorum Elif Ganime Aygün🌸 çok çok memnun kaldım 💖
2018_2022MKA BirAlparslanAnnesi bizde oradaydık bizimde görev yerimiz orasıydı o doktoru pek beğenmiyorlardı sanırım 😇
Ozlemrc _YanakReisinAnnesii Denizli tekden hastanesi Nuray Aldemir Nalbant doktorumdan cok cok memnundum
Ygtkbra08 _YanakReisinAnnesii İstanbul Gaziosmanpaşa medicalpark doktorum Sahla valizada çok mennumum çok anlayışlı bi doktordu😘
nneslihan Ygtkbra08 shahla hanımdan ben hiç memnun kalmamıştım miyoma kese demişti diğer doktor gibi, değerim 7,86 çıkmıştı ayak üstü baktı, işi varmış çıkacağını söyledi. Bu değerde kese görünmez alla alla garip diyebilmişti🥲
Birprenscik _YanakReisinAnnesii Adana şehir hastanesinde yaptım doktorun adını bilmiyorum 😄😄 kesinlikle memnun kalmadım
BayanNinni _YanakReisinAnnesii istanbul Zeynep Kamil hastanesi hiç memnun kalmadım hakkım haram olsun
fermaninannesi _YanakReisinAnnesii Almanya/Hameln Sana Klinikum da doğum yaptım 🥰 Ebemin adı Fatma😍 doktorun adını bilmiyorum burda sürekli gittiğin doktor doğuma girmiyor ebeler gerçekleştiriyor doğumu dikiş ya da vakum olayı varsa doktor geliyor 🤗 kadın doktorumun adı da Dr. Stefan Adolf. 😊
nneslihan _YanakReisinAnnesii yeni yüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde burak özköse. Çok ilgili bir doktor🤍
Yesim95 Ben yeniyuzyil üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa hastanesi de yaptım doğum doktorum Emine Dilşad herkiloglu idi ben önceki dogumumu da orada yapmıştım zaten çünkü hemşireler ve hastane iyi bence doktorumu da cok sevdim cok pozitif ve iyi bir doktor 🤗🤗
nneslihan Yesim95 emine hanım çoook cana yakın, çok içten bir doktor gerçekten, sancım vardı kendiside nöbetçiymiş o akşam öyle tanışmıştık🥰
Kbra6161_ _YanakReisinAnnesii Trabzon yıldızlı Medical Park hastanesi bakiye hocam canım hocam 10kere de dogursam ona giderim herhalde 🥰😄
Ygtkbra08 nneslihan yaa şaşırdım öyle denk gelmis demek ki size anlamiyosunuz tabi farkediyo her seferinde
BirAlparslanAnnesi 2018_2022MKA Serap hanımımı 😊emin misiniz bütün emniyeti doğurttu kadın kimse memleketine gitmedi😂😂 muşun şansıydı Serap hanım 😍