NukleerBaslikliKiz _YanakReisinAnnesii Denizli Denipol Hastanesi Evren Ceylan. Çok ilgili biriydi severdim 😀
BirAlparslanAnnesi _YanakReisinAnnesii Muş Şifa hastanesinde doğum yaptım..hayatımın ennn büyük şansıydı doktorumuz serap durmuşoğlu😍
17062019 _YanakReisinAnnesii Adana özel medline hastanesinde yaptım. Doktorum Eray Memeç’ti. Çok memnun kaldım 2 spinal sezaryen oldum
BirAlparslanAnnesi 17062019 ne zaman doğum yaptınız acaba ? Nursel hanım ve sevgi hanımı biliyorum ama eray beyi yeni duydum
Zey6 _YanakReisinAnnesii Bursa Şehir Hastanesi Zeilha Atak Allah ondan çok razı olsun. Bir daha olursa onda olmazsam ağlarım resmen
ZehraSareMom elifizm İlk kontrolüme Nisa hastanesine gitmiştim dr Fatma hanım devam etmedim çok sert bir yüzü vardı
SweetPaw elifizm anlatmak o zamanı tekrar dusunmek çok sinirini bozmayacaksa anlatır mısın neden memnun kalmadın acaba?
esila87 elifizm merhaba bir arkadaşım da doğumu derya hanımla gerçekleştirecek. Neden memnun kalmadınız?
Sinem1208 Muğla Bodrum devlet hastanesi Cenap Sanver hiç memnun kalmadım 5 cm açılmam olduğu halde sezeryana aldı ve doğum bittikten sonra öğrendim ki aynı anda benimle bekleyen bir kişi vardı o mecbur sezeryandı saat 5 te yatış yaptım 7 buçukta yanımdaki giricekti doğuma benim yüzümden tekrar hastaneye gelmemek için sezeryana almış çok öfkelendim
Mrv34 Sinem1208 ya çok üzüldüm sakın beni yanlış anlamayın ben devlet hastanesinde doğum yapmaya korktuğum için özel hastanede doğum yaptım ilgilenmezler yanlış bir şeyler yaparlar DİE sizden bunu duyunca daha da korktum 🥶😨
Nuurr123 Sinem1208 bana da aynı şey yapıldı ne yazık ki özel hastanede. Üstelik sizin gibi 2 saat beklemedim hastanede yattım ve anında oldu olanlar…
betulbayar32 Sinem1208 mugla Köyceğiz devlet Hastanesi’nde yaptım halis beyde çok memnun kaldım devlet olduğu halde
Ozlem-pr21 Papatya_Kizim Bülent sürücü çok anlayışlı ve işinde yetenekli bir doktor. Ben bekarligimdan beri tanıyorum aşırı derecede iyi bir doktordur 9 sene önce devletteydi sıra bulunmuyordu
buselidunya _YanakReisinAnnesii İstanbul- Özel Bilge Hastanesi, Oğuz Güler. Güler yüzlü, ilgili, makara bir doktordu memnun kalmıştım 🤌🏻🥲
Kayracim buselidunya yaaaa canım doktorum 2 evladımı da onda doğurdum 😃 Nasıl güzel kibar ve iyi bir doktor dimi 🙂
17062019 BirAlparslanAnnesi Büyük oğlumu 8 yıl önce, küçük oğlumu 3 yıl olacak. Eray bey oranın demirbaşlarındandır aslında. Sevgi Hanım ve nursel hanımın odasının ortasında kalıyor odası Ahmet Eray Memeçin
simiyyy _YanakReisinAnnesii konya medicana hikmet karabacakta yaptım doğumu. Başından beri çok memnundum kendisinden doğum günü anlam veremediğim bi aksilik yaşadık. Kesemde yarım bardaklık suyum kalmışken normal doğuma aldı suni sancı verdirtti halbuki o kadarcık suyla normal doğumun olmayacağını ve bi hafta önce kontrolde suyumun azaldığını kendiside söylemişti. Keşke doğuma girmeden bi ultrasona alsaydı ona göre bi yol çizseydide boşu boşuna suni sancı çekmeseydim
tazeannee_ simiyyy bende medicana rengin Karataylı 40 haftayı geçecek diye sezeryan günü verdi malesef konuşmak icin gittim 0 açıklıkla suni sancı aldım 6 saat açılmam yavaş ilerlemeyince dayanamadım 5 cm açıklıkla sezeryana girdim bir kere bile yanıma gelmedi doktorum destek sözleri duymadım bi 5 6 saat daha çekersen belki olur ama çocuk yukarda inmeyebilir de yine sezeryana alma durumum var dedi çok üzgünüm doğum yapalı 2 ay oluyor hala çıkamadım depresyondan 😔
Zeyn07 simiyyy benim doktorumda suyun azalmış ben seni normal doğuma alamam ağrı çektiğinle kalırsın sezeryanla almamız gerek demisti ve öylede yaptık bebegi riske atamam dedi saolsun
Fundakoc Ankara koru hastanesi çukurambar doktorum Duygu Altan çok şanslıydım hastanedeki tüm çalışanlar çok güzel ilgilenmişti ❤️
Dlr33 Fundakoc ben de çok memnun kaldım hastane ve duygu hoca çok ilgililerdi . Siz ne Zaman doğum yaptınız? 🥰
NesLyy- _YanakReisinAnnesii Ankara ufuk üniversitesi rıdvan ege. Mine kiseli .. Allah cezalarını versin oradaki bütün kadın doktorların ..
Mom5441 NesLyy- ben ufuk üniversitesi mezunuyum hayatının hatasını yapmışsın 🙁Mine hocayla çok girmiştim doğuma.Bizim hastanede iş yapanlar sadece profesörlerdi diğerleri salkım saçak iş yapardı
Gullcann _YanakReisinAnnesii Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Elif Terzi idi💕 Çok memnun kaldım🌸
birbeyazoglanbirkarakiz İstanbul da Rumeli hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Yağmur Yücebaş’tı. Çok iyi bir kadın, ilgili, şefkatli ☺️
101021Can İstanbul şişli Türkiye hastanesi Dr. Ayşe Solaroğlu çok memnun kaldım . Allah ondan binkere razı olsun. Hem gebelik sürecim hemde doğum sürecim onun sayesınde harika geçti… şimdiden nasip olursa 2. Bebeğim için bile ona gitmeyi düşünüyorum olduğu zaman 💓 💓 💓
fatmaaozen 101021Can Yorumlarda gezineyim kesin Ayşe hoca vardır dedim yanılmadım ☺️ ben de Türkiye Hastanesi Ayşe Solaroğlu’nda yaptım. Allah bin kere razı olsun kendisinden tek geçerim üstüne tanımam ☺️ Ben de kesinlikle 2. Olursa yine ona giderim.