nesrincomertyuksel _YanakReisinAnnesii İstanbul Biruni Hastanesi Hazel Çağın Kuzey O kadar memnunum ki gözüm kapalı tavsiye ederim. Gerçekten bir doktor değilde bir abla bir anne sıcaklığıyla yaklaşıyor😍
Danerys _YanakReisinAnnesii yok doktor akrabam. Ankaradaki doktor da onun arkadaşı. Planlı programlı yaptık ama bebeğim biraz acele etti 😅
Benekist _YanakReisinAnnesii camlica Medipol hastanesi- Kerime binici. Cok çok ikgili bir doktor. Hastaneden de bir o kadar memnun kaldim
Whiteheart Konya Medicana Hastanesi Hikmet Karabacak ( 2 ) doğumumda çok memnun kaldım 💯 💓 Tatlı mı tatlı bir ebe vardı Allah ondanda doktorumdan da razı olsun . (normal doğum )
thetkc NurCum Bizimde oğlumuzla , kızımız Medilife Ali Hoca da doğum oldu. Şimdi 3. Geliyor eşimin memleketine gelmiştik ama tekrar İstanbul a taşınıp Ali Hocada doğum yapmak istiyorum 🍀🥰
Neslihangn İzmit özel Cihan hastanesi Betül nalbant memnundum çok tatlı biriydi fakat hastaneden memnun değildim
filtrelikahve _YanakReisinAnnesii Akhisar da mavi hospital eski ismi özel Akhisar hastanesi idi doktorum GÜLDEN YİLMAZER di cooook seviyorum ikinci hamileliğimde yine ona giderim ucreti ne kadar olursa olsun.cok sevecen tatlı kibar ve neşeli bir doktor ve cok ilgili birisi telefonla mesaj atsam bile hemem cevap verirdi kendisini cok seviyoruz iyiki var🥰 VARMİ GULDEN HANİMİ TANİYAN ARANİZDA. AKHİSARLİ BALİKESİRLİLER 😇
1Ceylan_5kuzu Antalya medstar da topçular şubesinde Müjde Şekeroğlu ’na yaptırdım ikizlerimin sezeryanini çooookkk memnun kaldim ikizlerden önceki doğumumu nilsem erarslan da normal dogum yaptım aynı hastahane oda çok iyi alakadar bi doktor ondanda memnun kaldim
Secilllll Eskisehir Gurlife da sezeryanla doğum yaptim mehmet zafer tiftik memnun kaldim bir sorun yaşamadım
Aseless _YanakReisinAnnesii doguracağım güne kadar devlete gittim hatta doguracağım gün de devlete gittim ama beni doğuma almadılar çıktığım gibi özele gittim bal gibi doğurdum 🍯 Bandırma Royal Hastanesi canım doktorum Yasemin Ercan Değirmenci çok kibar bir kadın baya memnun kaldım 🥰🌸
Sum098 _YanakReisinAnnesii izmit özel Konak hastahanesinde Firdevs baran şekerci ye gittim aşırı memnun kaldım canım doktorum
NesLyy- Mom5441 Gerçekten mii 😒 Evet Malesef çok kötü hata yaptımm canımı zor kurtardım ordan doçent güya doktorlar sürekli alttan muayene yapa yapa oğlumun kafasında parmak izleri olmuştu. Asla ilgi alaka yok valla helal etmiyorum paramı falan zor toparlandım kolay olmadı hiç 😔 Yani hamileyken gayet ilgiliydi baştan öyle olsaydı değiştirirdim hastaneyi ne olduysa doğumda oldu işte.