Pembekurdela Kızlar eşimden ketçap mayonez istedim. ketçapı iyi güzel almış da mayonez sarımsaklı almış ben kokusundan tadına bile bakamadım 🥴 güzel mi tadına bakan var mı nasıl ? Ve ben bunu nelerde kullanabilirim?
Pembekurdela Snowglobe yaaa ciddi misin ayy hemen tadına bakayım o halde bende önyargılı yaklaştım ilk defa bundan almış 💓
CatBoy Deletedmom_36 Bilemiyorumm uzun zamandır gidemedim bulunduğum ilçede yok çünkü 🙄 Çok istedim ama şuan 😂
Yasolinne Pembekurdela Kız o nefis bi şey. Patates kızartması ve sarımsaklı mayonez. Vazgeçilmezim. 😋👌🏻
Pembekurdela Yasolinne yaa bende ilk defa tadına bakacağım. Kokusundan önyargılı oldum biraz. Bende hemen tadına bakacağım 💓🙈
Deletedmom_36 Snowglobe sen biliyomusun sirf ranch sos getirmiyorlar siye uzun zamandir siparis vermiyorum😂😂
Pembekurdela Deletedmom8453 yiaa okadar güzel diyosun yani. Hemeeen tadına bakılıyoor keşke sana da gönderebilsemm 😊
Mora Pembekurdela ay ben onu çok severim hiç başka mayonez almıyoruz patates kızartması, makarna salatası her şeyde çok güzel oluyor 💓
Pembekurdela Mora yaa hemen deneniyoor ozaman 🥰 peki bimden hiç aldınmı canım biminki nasıl eşim ordan almış 💓
Snowglobe Pembekurdela mayonezi kullandığınız her şey de bunu da kullanabilirsiniz ki normalden daha güzel. Özellikte patates kızartması ile 😊
Deletedmom_36 Snowglobe Yok ya gittigimdede yoktu🥲ben sirf acisos ve ranch icin yiyorum hamburgerinden tiksindim
Pembekurdela Snowglobe teşekkür ederim canım hemen yarın bi patates kızartıp deneyeceğim. Peki bimden hiç aldın mı biminki nasıl eşim ordan almış.🥰