Dilanzh Sag gögsum taş gibi olmus damar kabarmıs bugun oldu boyle. Cok acıtıyo canımı, neden olabilir ? Napabilirım
Masal_m Dilanzh sağmayı deneyin, geçmezse beyaz lahana iyi gelir göğsünüze koyun yada aktardan defne sabunu alın duşta göğsünüzü ovalayın
Arazynp Dilanzh sagim yap masaj yap. O sert olan yerleri elinle ezmeye calis. Cok acir ama iyilesmesi icin gerekli. Havluyu sicak suya batirip gogsune tut. Yumusayana kadar hep o memeden emzir.
Sibelkarakayaa @Dilanzh emziriyor musunuzz , mastit olmuş olabilirsiniz süt birikmiş olabilir, eğer süt sağma makineniz varsa sağım yapın göğsünüzü rahatlatın, eğer makine yok ise ılık bi duşa girin masaj yaparak elinizle göğsünüzde sütü sıkmaya çalışsın rahatlatıcaktır sizi 🙏🏻😇
Mora Dilanzh mastit olmuşsun boş emzir sonra pompa ile sağ sıcak su da masaj tekrar sağ genel cerrahi bakıyor antibiyotik iyi geliyor
Sonsuzmutluluk Dilanzh mastit olmuşsun bende 2 gün öyleydim ateşliydim hep vücut ağrım çoktu banyoda sıcak su tut göğsüne masaj yap bende buraya sormuştum birisi tarakla tara demişti o çok iyi geldi önce duş al duşta masaj yap ve tarakla göğsünü tara mutlaka sağ ve ters emzir bebeğini sıcak havlu koy sürekli
Meryem111 Dilanzh bende aynen byle oldum ateşim 39.9 oldu acile gttm serum verdler kendme geldm titreme üşüme bi yandan atteş göğüsler taş yanıyodu göğüslermde lohusa ateşi dedi doktr
mihra_hatice Dilanzh hemen doktora gitmeni tavsiye ederim süt göğsünde kesilirse daha büyük sorun olur. Eğer bir süre emzirmediysen bu göğsünü süt kalmış ve tıkanmış. Sanırım yeni doğum yaptın özel hastanede doğum yaptıysan emzirme ile ilgili sorun olduğunda danışabiliyosun destek veriyolar. Süt kanalların tıkanmasın yazık bebek anne sütü alsın varken. Ateş sıtma iyi değil. Korkma ama hastaneye gitmen en doğrusu.
Ozlemege Dilanzh lahanayı haşlayın sonra buzdolabında bekletip göğsünüze sarın bana çok iyi gelmişti bir de bol bol sağım yapın ya da emzirin göğsünüz dolu kalmasın
YaseminBS Sıcak su torbası koy, ılık duşa gir, bol bol bebeğine o göğsünü emzir, kuru dut varsa biraz kuru dutu su ile cezvede kaynat ve suyunu iç. Çabucak geçer inş :((
Aliasafm Dilanzh benimde olmuştu canım üstüne yatmıştım ben omuzum gögsüm boynuma kadar vurmuştu sıcak duşa girdim bide gögsümün ucundan tutup silkeler gibi yaptım emzir sonrasında iyi olur inş
mihra_hatice Sonsuzmutluluk tarakla nasıl taranıyor. Uctan geri mi yoksa uca doğru mu? İlk defa duydum biri sorarsa söylerim ben de. Bi de neden tarakla neden elle de aynı işlem olur mu tarakla bastırmalımıyız bi de 😂 kafamda deli sorular