Yarenokty Bebeklerde 9 cu ayda aşı yapılıyormu ? Yapılıyorsa bacaktan mı koldan mı yapılıyor bilen varmı
Zey6 Yarenokty bize hemşire bir yaşında yapalım çocuğa erkenden yükleme yapmayalım zaten koronada evdesiniz demişti
Yasemin38 Yarenokty var canım. Koldan yapılıyor. 1 yaşında yapılan aşı 2 doz şeklinde uygulanıyor. Göçler sebebi ile
Aslcks Normalde 1. Yaşında olan aşının mültecilerden dolayın bulaş riski olduğu için ilk dozunu 9. Ayda yapıyorlar. Fakat yaptırıp yaptırmamak sizin inisiyatifinizde. Koldan yapılıyor.
Yarenokty agns yok o aşısını yaptırdım birdaha bir yasında var son dozu bu başka kızamıkmiş ama kızamık bildigim kadarıyla 1 yasınd yapılıyor
agns Aslcks muhtemelen o da ücretlidir rotaydi menenjitti şuydu buydu en muhimleri ücretli vvay halimize
Aslcks Yarenokty 1 hafta oldu yaptıralı. Normalde devletin aşı takviminde 9. Ayda böyle bir aşı yok. Sağlık ocağında ki doktorumuz suriyeden gelenlerin aşı kartı olmadığı için önüne geçemiyoruz dedi. Devlet o yüzden 1 yaşındaki aşının ilk dozunu 9. Aya çekmiş.
Yenianne0681 Yarenokty pazartesi gunu asi olsu oglum cok aukur hic bir yan etkisi olmadi kanda alindi o gun
Yarenokty Aslcks internettende araştırdım senin yazdıgım gibi yazmış herkez teşekkür ederim canım aydımlatman için
Nisabera09 Yarenokty aşısı var hatta bize gün bile verildi 10 gün önce de kan tahlili istedi doktorumuz 🙏🏻
Yarenokty agns yok bu üçretli aşı değil rota ve menenjitti olduk valla Allahım kolaylık versin iki aşıya 1000 tl para verdik her vurdurdugumuzda
Nisabera09 Yarenokty aşısı var hatta bize gün bile verildi 10 gün önce de kan tahlili istedi doktorumuz 🙏🏻
Yusufagahinannesi Yenianne0681 sağlık ocağında mı yaptırdınız aşıyı bize 9. Aysa aşı dendi ama kan alınacak denmedi
Yarenokty Zey6 bugun aradi asiyi soylemedi normalda kontrol vardi yarin asi var dedi kapatti soramadim yarin detayli ogrenecem ama sizlerdende bilgi almak istedim