Elifipk Merhabalar 3 aylığız mamaya başlıcaz bebeğim çok gazlı ve kakasını yapamayn bi bebek sizce hangisini almalıyım
yaseminoztrk Elifipk bebelac gold kullanıyoruz oldukça güzel ancak gaz ve kabızlık problemi varsa aptamil conformil öneririm. Bizde 2 aylıkken başlayıp 6 aylıkken falan bırakıp bebelac gold a geçtik artık gaz ve kabızlık sorunu olmaz diye
Ylz0044 Elifipk 2 aylık benm bebeğim de aptamil öyle gaz yapıyor ki oğlumda 2 gündür kabızlıkta başladı full ağlıyor kolik bide araştırdım baya Sma comfort aldım onu denicem bende
emirinannesii bebelac kabız yaptı aptamil gaz.. similac aldık rahat ettik cok sükür aşırı gazlıydı. cok güzel kilo aldı. içeriği temiz bir mama palm yağı içermiyor.
Elifipk emirinannesii aptamil confort varmş gaz ve kabızlk için onu denemek istiyorum ama bebelacta iyi diye duymşym
Elifipk yaseminoztrk bnde öyle düşünyrm conformili araştrdm ama bebelacta öneriyolardı şimdi yorumlra baktm ikisinide önermiyolar kafaö cok karştı
Elifipk Ylz0044 yaa bzde aşırı kabzkk oluyo anne sütü almasna rağmen ama artk gazdan kabızlktan memeyi ble emmek istemiyo
Brutal-Betty Aptamil kabızlık ve gaz yaptı sma da kısma sorunu yaşadık.similac aldık severek içiyor su anlık bir problem yok kilo alımı da güzel
emirinannesii Elifipk maddi durumunuz elveriyosa deneyin cok çabuk bitiyor bende aldım 4 günde 75 tl vermek cok zorladı ondan degistirdim
emirinannesii Elifipk eczaneden alma canım sakın 850 gr e bebekte 90 tl eczaneye sordum 155 tl dedi eczanelerde cok pahalı oluyo bizde mecbur e bebekten alıyoruz gittikce 2 kutu
yaseminoztrk Elifipk ben ikisinide kullandım aptamil conformil gaza kakaya birebir. Şuan bebelac gold kullanıyorum ek gıda reddi yaşadık bir dönem ona rağmen yine kilo alımı gayet iyiydi. Doktorda iyi bir mama olduğunu söyledi hatta
Elifipk emirinannesii suan malesef e bebeğe gdemyrm artk şimdilik eczaneden alıcam daha sonra e bebekten alırım
Elifipk Biricigimmm teşekkür ederim eczacıya danıştm aptamiln içeriği daha cok gazı bağırsakları düzenlemeye yardmcı dedi ilk olarak ona başlayın ayı ilerledkten sonra bebelaca gecersnz dedi o şeklde yapıcam artk
Elifipk yaseminoztrk aynısını eczacıda dedi başlangç olarak aptamil kullanıcam daha sonra bebelaca geçicem bnde cok sağolun