GulAkkaya Çarşaflarınızı ütülüyormusunuz? Ben kzıım yokken yapıyordum da şuan gerdirerek seriyorum ütülü gibi oluyor. Başka kırışık olmayacak yöntemleriniz var mı?
Edaacvk GulAkkaya ben yıkandıktan sonra odalardan birinin kapısına ikiye katlayarak asıyorum sadece bi cizgi oluyor kuruyunca dümdüz hic kırışmıyo
Snowglobe Deletedmom5284 kurutma da ütü modu var mı ya hiç dikkat etmemişim. Ben her çamaşırı aynı modda kurutuyorum. Daha öğrenemedim.
Milena11 GulAkkaya ütüye karşıyım 😅 ayda 1 kez ütücü abla geliyor eve herşeyi ütülüyor çarşaflarıda hallediyor sağolsun ama o yapmasa çarşaf ütülemezdim heralde
Betim GulAkkaya bi kaldı ütülenmedik de 😂😂😂gömleklerimizi zar zor ütülüyorum o bir köşede beklesin lütfen
Miniminnak22 Makinayı fazla doldurmamak, kuruduktan sonra sepette katlanmamiş olarak bekletmemek en azından kırışmayı önleyebilir
Han30 GulAkkaya hayatı bu kadar sevmiyorum 😅 hiç ütülemedimm ütülememde. Ama misafir nevresim takımını hep ütülerim
Cennet-Eserr GulAkkaya gereksiz zaman kaybı onun yerine gider bi rimel sürerim yada kahve içerim saçımı tararım oğluma vakit ayırırım 😃
Melek-k GulAkkaya çarşafları kurutmaya atmıyorum kapının üstüne atıp kurutuyorum😂 öyle olunca zaten kırışık olmuyor
cikolatahurma GulAkkaya ütü yönünden çok şanslıyım eşim kıyafetleri ütülenecek türden değiller benimkilere öyle kaldıki çarşafı hiç ütüleyemem☺️bazen ütü masasını görünce ne diye aldık diye soruyorum kendime boşa yer kaplıyor.😄