Biz 5.ayda başladık. Yoğurtla başladım. 4 gün sadece yoğurt verdim öğleden sonra emzirip uyutuyorum 40 dk uyuyor uyanınca yediriyordum. 4 gün sonra akşam muhallebisine başladım yatmadan 1 saat önce kadar pirinç unu muhallebisi yada hipp in 5 tahıllı mamasını veriyorum muhallebi şeklinde. Daha sonra 3 öğün yaptım. Yani 4 gün sadece yoğurt sonraki 4 gün yoğurt +muhallebi sonra bu ikisine sebze ekledim. Şuan sebzelerde yiz 10 15 gün sebzeler sürecek sonra sebzelerde tahıllar ekleyeceğim. Bu arada yoğurt ve muhallebi ye devam. Daha sonra meyve ekleyeceğim 1 öğün. Sonra kahvaltı ekleyeceğim yumurta sarısı peynir pekmez. Daha sonrada günlük çorbalara başlayacağım. Listem var böyle sırasıyla isteyene atabilirim. Bizim doktorumuzun önerisi kesinlikle takipli doktor kontrolünde ilerlemeyi öneririm
Önerilerim yoğurdu en fazla 3 günde 1 mayala. Sebzeleri ve tahıllar tattırmadan meyve verme.
Bir de ben asla bu bitecek diye zorlanıyorum ağzından çıkarmaya başladığında mızıkdadığında hemen bitiriyorum vermeyi