tostosata Sorum başlıkta. Eskiden günde 2 kere kesin yapardı bi sabah bi akşam. Dün gece bir buçukta sabah 6 ya kadar ciş yapmamıştı kaka da yapardı onuda yapmadı. Bu saatlerde yapar dedim yine yapmadı uyuyor. Acaba normal mi her gün kaka yapması gerekir mi
tostosata tostosata bir de anneler, akşam 7 den 11 e kadar uyumadı öyle oynadı baktı etrafa falan uyutamadım bu kadar uzun süre uyanık kalabilir mi
Ankakusu35 tostosata gündüz çok uyursa uyanık kalabiliyo benim kızımda öyle mesela gündüz çok uyur aksam dediğiniz saatlerde açar gözlerni 11 12 ye kadar durur bakınır bazen gazı olur ağlar genelde gaz sancısı oluyo ama
EceAyes07 Kaka değilde çiş önemli çiş günde En az beş bez çiş yapamsi lazım yeterli beslendiğini doğduğunu gösterirmis benim bebeğim 45 günlük günde 6 7 bez değiştiriyorum bazen bı defa kaka yapmıyo ama cisi hep oluyo.
tostosata EceAyes07 gün içinde yapıyor ciş sadece dün gece yapmadı doyduğuna da eminim mama veriyorum. İyi uykusunda sıkıntı yoksa 💫🙏 sadece ciş yapmaması korkuttu böbreğinde bi sıkıntı mı var falan diye
EceAyes07 Benim bebeğim de bazen 6 dan 11 e kadr uyumadı oliyo bazen sabah 6 da uyaniyo 12 ye kadr uyumuyo 10 15 dk uyuyo kalkıyo yavaş yavaş düzene giriyomis uykusu takılma fazla normal
EceAyes07 Bı kereysw bişey olmaz bı kaç kez de sıkıntı doktoruna da danisabilirsin YouTube dan da bakabilirsin doktorlar in attığı videolar var daha iyi anlarsin