Mavi-96 Selam kızlar kızım 4.5 aylık olucak su anda 3 numara prima bebek bezi kullanıyorum ama oda artık küçük geliyor Arada bir sizdırma yapıyor bebek bezleri her ay degısen bişey midir yani şimdiye kadar ben hep nerden bakarsanız ayına göre gittim
2pati_1baby Mavi-96 primanın kalıpları mesela sleepye göre küçük bundan kaynaklanıyor olabilir, bacaklarında iz var mı ? Ya da göbek deliğini kapatmıyor mu ?
Milena11 Mavi-96 kilosuna göre almak lazım ben şuan 9 kilo bebeğim 4 numara kullanıyorum. 9-14 kilo diyor ama mümkün değil 14 kiloya kadar kullanması paket bitince 5 numaraya geçicem hemen
Aliaslan1 Mavi-96 benim oğlum 2.5 aylık ben bayadır 3 numaraya geçtim çünkü kalıpları çok küçük primanın bir de çok lastik izi yapıyor. Bence geçebilirsiniz 4 numaraya
Ayln1613 Mavi-96 prima premium care 3 numara kullanıyorum kızım neredeyse 8 kg şu an için oluyor iz ve sızdırma yapmıyor boyu 66cm. Elimde 2 paket bez var bitince 8.5 kg olur 4 e geçeceğim
Mavi-96 2pati_1baby bacaklarında iz oluyor ama her zaman degıl yan bantları küçük geliyor yetişmiyor artık
2pati_1baby Milena11 9 aylıktı başladığımda keşke daha önce geçseydim dedim çıkarıp giydirmesi dışardayken biraz zaman alıyor ama çok değil tabi ama aşırı rahatlık 😅
Ulkuverasmom 2pati_1baby bende külot beze geçtiğimde 5 aylıktı aşırı rahatlıkmış ya ben çiş kaçıyo bez kötü diye kendimi paralamışım o bezden o beze 😂 meğer ben bağlayamıyomuşum bez değiştirmek tam bi kabustu dönüp durduğu için yaşasın külot bez 🤩
Mavi-96 Nasıl zaman alıyor hemencecik giymiyor mu normal bezlerden daha iyi aman yanları kapansın ön arkaya çok gitmesin arka öne çok gelmesin bunu ayarlamak daha zordur bence 🤷♀️
2pati_1baby Mavi-96 emin ol daha rahatlık giydir; parmaklarınla içindeki kenarlıkları düzelt bitti mis gibi 😅
SeverusSnape Mavi-96 primanın cırtlı bezinde bazen sızdırma sorunu yaşanabiliyordu. Kızıma külot bez almaya başladığımda dünyanın en büyük rahatlığı olduğunu farkettim.🙈 Hiç sızdırma yapmadı.
Littlebird Mavi-96 ben de başlarda prima kullandım kızıma pahalı olunca bir kaç bez denedim ki primanın bedenleri çoğu beze göre daha büyüktür. Ben o kadar çabuk bez değiştirmedim ki kızım zayıf bir bebek değil taşırmaya başlıyor küçük kalınca oradan anlıyorum. En uzun 3 ve 4 numarayı baya uzun süre kullandım. 16 aylık şimdi molfix 4+ ile 5 dönüşümlü kullanıyorum
Mavi-96 Elimde 4 numara bi kaç adet külot bez var onu kullanıp bitirsem tekrar primaya geçsem pişik sorunu Yaşarmıyım hastanede kontrolde doktorum veriyordu hep