Sevgiela MavisacliAnaa bizimki 9 aylık otobüsün tekerleği yuvarlak şarkısında veya müzik duyunca alkış yapıp kafasını sallıyor böyle bir post açacaktım bende
nursocum MavisacliAnaa oğlumda öyleydi yeni öğrendiği şeyleri sürekli yapmak istiyor çocuklar çok normal tabi
MavisacliAnaa nursocum ne kadar süre devam etti oğlunuz acaba İlk çocuk olduğu için etrafımda pek çocuk yok bitane tek var oda boyke yaparken gormedim o yüzden merak edip sormak istedim Sizinki de hem el hemde kafasını sallıyordu
2kidss_ MavisacliAnaa benim kızımda 10 aylık sadece ayakta sallarken basini sallar sağ sola çok uykusu gelince öyle yapio
nursocum MavisacliAnaa sağa sola sallayıp gülüyordu hayır anlamında elleri kollarında hiç durmazdı her an uçacakmış gibi 😅 korkmayın bebek bu daha neler neler yapıcak
-erCansu- MavisacliAnaa bnm oğlumda yapıyodu onu 3 yaşında hala bile yapıyor hahsj dans ediyom dşyo kagsjsh
zeynep91 MavisacliAnaa ellerini değilde uykuya gecerken cogunlukla sağa sola kafasını sallıyor 3 aylık bebeğim
Gamzearpks MavisacliAnaa merhabalar geçtimi benim bebeğimde yapıyor kafasını sallıyor sağa sola cok sık