Ozgdfn MavisacliAnaa benim kızımda yapiyo ara ara bide uykuya geçişte yapıyor ayağımda salladigim için. Ellerinide sevdiği bı müzik çalarsa veya heyecanlanirsa sallıyor. 14 aylik
Yasemin38 MavisacliAnaa normal canım 😊okadar çok çocuğum otizimmi yqzısı paylaşıldığı için endişelenmişsindir🤦♀️ keşif döneninde çocuklar hergün farklı birşey keşfediyorlar
Rikaa MavisacliAnaa ara ara salliyor, muzikte bi ara ogrenip aliskanlik haline getirdi. Uyurken salliyor bir de
MavisacliAnaa Rikaa evet evet benimki de çok müzik açarım ordan mi alıştı acabs müzikte te açsam şimdi gene sallar
Rikaa MavisacliAnaa mesela oyuncak dizmekte otizm belirtisi ve oglum merdivene oyuncak diziyor. Ama sosyal bir cocuk ve goz temasi da var. Kafa sallamak ya da oyuncak dizmek gibi belirtiler tek basina bir sey ifade edecegini sanmiyorum.
MavisacliAnaa Rikaa bizimki de göz teması var ismine bakar sosyal Bi internetten bakayım dedim degisik şeyler çıktı karşıma
Rikaa MavisacliAnaa internette herseye otizm deniliyor cunku. Doktorumuz sadece tv den uzak tutun yeter dedi bize. Bebekler cocuklar takintili oluyor, bi seye taktigi an o hareketi yapiyorlar. O bitiyor baska hareket basliyor. Derken buyuyorlar.