Sedaekrem 2pati_1baby gece serisini bılmıyorum ama sleppy bzıde tasma yaptı bır ede kuzatçrıklımız var
2pati_1baby Sedaekrem diğer serilerinden bende memnun kalmadım ;primadan geçtim gece serisine gün içinde de kullanıyorum gecede hiç sızdırma yapmadı. Akşam 9 gibi uyuyor sabah 8 de uyanıyor mesela hiç sızma yok
Sedaekrem Deletedmom6262 biliyorum iste ondan memnun kalunmwyacakta neyden kslınacak soyle soyle merak ettım
sarmaliklahana Sedaekrem sleppy kullanıyorum memnunum stokk yapmıştım 🤭 2 ay daha gider belkı fazla. Ama gooon da kullandım 2 paket cok güzel onuda alabilirim elşmdekiler bitince 🤩🌼
Buket_D Ben 3 bez birden kullanmıyorum. Prima premium care geceleri, Prima aktif bebek ve baby turcoyu ise gündüzleri dönüşümlü olarak. Hepsinden cok memnunum.
gezgin_anne Sedaekrem ben önlem kullandım çok memnundum ama bulunduğum yerde satılmıyor morfin in yan ürünüymus market çalışanı öyle demişti
Sedaekrem gezgin_anne kalıbı nasıl 7 kg Bı bebek ıcın kac numara alınmalı sizce uzerınde eyazıyodur gercı ama dah hıc ıncrlemedım
gezgin_anne Sedaekrem ben 6 numara kullandım kalıpları normaldi yani ustunde yazan kg uygun alabilirsiniz