1Nazende Ummuscetinkaya Benim kızım 18 aylık sürekli bişey derken isterken anne anne bazen bayiyo cidden 😄
Ummuscetinkaya 1Nazende 25 aylık artık anne çeçil anne sus anne dur anne 1 dakika anne bu ne anne bu ne aynı şeyi 16251 kere sorması ve sorduğu yerde bir ton şey olup hiç birini kabul etmemesi de çabası 😂
ArdicEge Degerli_anne benim oglumda 7 bucuk aylık son 2 aydır Dedede babababa annenenene diyo ama ben hic üstüme alınmamıstım babıldıyor diye, sadece bi tık sevincliyim bilincli olmasada biseyler diyor diye😂😂 o zaman bende sevineyim😅 ben ilk bilincli anne demesini bekliyorum daha erken bence🙈
Ummuscetinkaya Degerli_anne insan üzülüyor be 😂 çünkü babayı nadir görüyorlar anneyle artık yüz göz oluyorlar 😂
Elisabt Degerli_anne 19 haziran buraya 14 haziran diye kayıt olmuşum 7.5 gösteriyor sorry😂😂 7ay 6 gün yapıyor galiba ya 😂
Annesininn_kuzusuu Degerli_anne benim oğlumda dün dedi 2 kez baba abla diyordu anneyi ağzı kapalı söylüyordu şimdi yine Naz yapıyor 🤣 8 aylık 🥲
YusuffunAnnesii Degerli_anne massallah❤tam anlamiyla diyosa iyi anne diye☺ ,,benjm oglum 25 aylik nnee diyo ya a harfini hic soylemiyo yutuyo resmen nnne diye uzatiyo bide,, babaya gelince cok guzel soyluyo 😤😂