1ana_2evlat Bebegiminannesi Allah canını almasın 😁😄 Yazik yapılmazsa bence Türkiye de o kadar soğuk yok onlar alışkın Rusya soğuk
Bebegiminannesi pogacayanakli_aylamm dün çıkarttım dışarı kar montuyla bugün salya sümük hasta oldu 😀
Zhnce Bebegiminannesi ruslar genelde kıyafetlerini çıkarıp kara girmeleriyle de ünlüdür 😄 Seneler önce bi videoda denk gelmiştim kadınlar sırayla ufak bebeklerini kara batırıp çıkarıyorlardi
Saripapatyammm Bebegiminannesi Bebegi bilmemde. Gecen haberlerde gordum. Rus kadin buzlu suya atlamis. Geri cikmamis. Kaybolmus. Dikdortgen bir alandi ama dereymis heralde. Gelenekleriymis. Gunah cikarma gibi. Bebegede yapiyolardir.
Mom54554 Bebegiminannesi “kreşeniye” vaftiz etmek var bebeği çıplak suda yıkıyorlar kilisede . Sizin dediğiniz yok ben de Rusya’da yaşıyorum 8 senedir , Ruslarla büyüdüm olsa görürdüm duyardım
Mommysharkdoodoodoodoo Bebegiminannesi rusyada bebekleri soğuk havada öğle uykusuna yatırdıklarını duymuştum orası çok soğuk bir ülke bebekler en baştan alışsın diye yapılan bir şey orası için sağlıklı ama burası için akıl kârı değil.
Fabulas Rusya’da bulunmadım ama gidip gelenlerden duymuştum,bebekleri karda çıplak yuvarlarlarmıs ve geceleri 16 derecelik odada yatarmış bebek her zaman. Tek kat pijama ve 16 derece, hiçte hasta olmuyorlarmış👍🏻
Deletedmom_59 Mom54554 arkadasin bahsettigi videoyu izledim bende ama o Ruslara özgü bir durum degildi. Kutsal saydıkları bir nehire dondurucu sogukta papaz esliginde bir kadini sokuyorlar ama malesef kadin geri cikamiyor. Kadin rus olunca ihale onlara kaldi ama katoliklerin bir gelenegiymiş. Cocuklari kadinin arkasindan agliyordu cok etkilendim. Benim esimde rusya da yasadi uzun yillar. Bence oldukca keyifli insanlar seviyorum ben😊 cok sevdiğim rus ve belaruslu arkadaşlarım var 🥰
Mommysharkdoodoodoodoo Mom54554 öyle mi bilmiyorum ama geleneklerini sürdürüyor olabilirler farklı yöntemlerle. Orası için mantıklı
Elfvli Bebegiminannesi Bir gelenek midir ? Bilmiyorum. Ama Putin in bile soğuk suya , kara girdiğini görmüştüm. (TV de) Birde soğuk odada uyuyorlar. Daha sağlıklı olduğu söylüyorlar. Bizim evin ısısı 23 derece onların sanirim 16-17. Ama Rusya soğuk bir ülke yok normaldir herhalde.
Purposeless Bebegiminannesi soğuk Ülkelerde bebekler hem açık havaya çıksın hemde bağışıkları güçlensin diye gündüz uykularının dışarda yaptırıyorlarmış. Bunu duymuştum bende hatta dr lar hep bu yönde tavsiye veriyorlarmış.