Ucansupurge Asil7878 Bizde yeni basladik alerji mamasına normalde 2 kere yapıyordu şimdi günde 4-5i buluyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bünyenin alışma süreci herhalde
Citlenbigim22 Asil7878 kız benim kızım 6 kere yapsa şükredecem bizim her bezimin az yada çok fark etmez kakalı ve uyanıkken azıcık bile kakadan rahatsız olup yıkıyor ortalığı bu arda kızım 2 ay 17 günlük 🤣🤦
Tansu67 Asil7878 bizimde süt alerjimiz var 5 aylık olduk. Aptamil pregomin AS kullanıyoruz günder bir kaka anca yapıyor bazen 3 günü de buluyor 😒 kakanın miktarı, rengi, kıvamı nasıl bu da önemli tabi.
Asil7878 Ucansupurge tatlım çok husursız hıc drmuyo süreklı kucak istiyor atak mı alerjı mı anlamadım
Ucansupurge Asil7878 Aynı şekilde sürekli ağlıyor durmuyor uyumuyor gündüz uykuları 10dk ile 30dk arası 😔
Ucansupurge Asil7878 En çok annenin nazarı degermis ya kesinlikle inanıyorum artık 😅 dün bunu yazdıktan sonra yattım çocuk bütün gece ağlayarak kalktı 🤦 sebep yok uykusunda ağlıyor kucağa alıp pispislayip geri yatırdım inanılmaz bir geceydi 😂🤷🏻♀️
Ucansupurge Asil7878 Biliyorum canım 🌺 benim maşallah bir gözüm var 🤷🏻♀️ bir tek kendi çocuğuma değiyor