Nediyebilirimki Teşekkür ederim. Bir de gergin olan ortamı doktor bir geriyor kendini sıkma, elini sıkma, destek alma, nefesini ver,eğil bilmem ne. Bir,iki,üç,dört dedim bu kadar çektin, bekle bulsun boşa gitmesin çektiğin acı 😂 ama bulamadı. Çok canım yandı. Hayır doktor galiba acemiydi.
Uyanırken genelden, bir anda uyuttuklari ilacı keserse bazı yan etkiler oluyor genelde. Uyandım. Ama nefes alamıyorum. Bana iyimisin diyorlar. Bilincim açık, ama harakrt edemedim ilk an. Gözlerim açamıyorum. Nefes alamıyorum. Dedim ölüyorum galiba 😂 yemin ederim kapıda bekleyen kızım, daha görmemişim oğlum hepsi saniyelik aklımdan geçti. Son anda kafamı sağa sola çevirdim. Başımdaki hemşire mi ne ameliyathanedeyiz doktor bey doktor bey hastaya bişey oluyo diye bagiriyorlar. Doktor koşarak geldi. Oksijen veriyorlar. Kapıda eşim falan çok korkmuş doktor kosturunca hepsi tepeme toplandı. Oksijeni çekiyor bana sakin ol nefes al ver diyor ama sanki soluk birim tıkanmış hiç nefes alamıyorum hık hık ediyo ama yok. 🥲 O kadar korktum ki. Yani kelimelere dökemiyorum. Hepsi anestezi doktorunun acemiliginden olmuş.
Odama geldim iyi kötü neyse çocuklarıma sarıldım hemen baya iyiydim ikinci sezaryenden sonra. O korkuyu asla unutmam. 😂 Bir daha da doğurmam o koeku yetti 😂