Turkceciniz1298 Kızlar merhaba, bebeğim 3 ay 24 günlük göğsümde deli gibi ağlıyor memeyi gördüğü an deliriyor sebebini anlamıyorum gazı yok ağrısı ateşi yok.. karnı aç deli gibi ama emmiyor ne olabilir bu ?
hifam18__ Turkceciniz1298 benimde bebeğim 2 ay 1 haftalık aynı şeyleri bazı zamanlar bende yaşıyorum ama neden oluyor anlamıylru bende burada bekliyeyim
mery_2021 Turkceciniz1298 benim kızımda 14 haftalıkken sol göğüsümü reddetmeye başlamıştı durduk yere. Geceleri uyurken emiyordu sadece. Göğüsümü sağıyordum gündüz. Sonra 20 gün falan geçti kendiliğinden tekrar emmeye başladı. Üzülmeyin biraz zaman sonra geçicektir.
ZeynepMina_AliAffan Turkceciniz1298 merhabalar bebeğim o ayalrdayken sizin yaşadıklarınızin aynısını bende yaşadım 3 aylikken başladı 6 Ay olana kadar devam etti. Ah alti ay a kadar emsin yeter diye dua ettim şuan 16 aylık meme aşığı bir kız oldu çıktı 🙈geçici bir süreç pes etmeyin sakin ortamlarda emzirin gecicek tir ❤️🙂
Sokrates Turkceciniz1298 uykulu iken emzir olur arada böyle dönemler. Emme saati geldiğinde uyusun sonra ver memeni. Yatağın üzerinde otur zıplaya zıplaya emzir. Odalarda gez totosundan pış pat yöntemiyle sallayarak emzir. Oturup da emcek diye beklersen emmez hepten almaz memeyi. Hafif sarsıntıları sver minikler arabada emzirin gezerken.
Berilsmom46 Benim de 3 ay 28 günlük aynı durumdayız biraz sakinleştirip ayakta emziriyorum yada bidaha teklif etmiyorum acıkınca mecbur emiyor
Turkceciniz1298 Berilsmom46 benimki ayakta da almıyor yani uykuda falan zorla beslemesem hiç istemeyecek o derece sabah sağıp verdim onu içti. Acaba diş belirtisi mi diye düşündüm 4. Aya gireceğiz ya
hifam18__ Turkceciniz1298 benim sütüm de azaldı 4 saat emzirmediğim göğüsümden 30 cc anca çıkıyor 2 saat de hiçbişey çıkmıyor o yüzden de bebeğim meme reddi yapıyor diye düşünüyorum
Turkceciniz1298 hifam18__ emmediği zamanlarda sık sık sağ canım o süt gelme saatini kaçırmamak gerekiyormuş. Benim kızım 2-3 saatte bir emiyordu normalde şimdi reddiyor o emmediği için 2-3 saat geçince süt iniyor sağmasam onu benim de geriler gider. Mecbur sağacağız :(
Turkceciniz1298 mery_2021 🙏🏻 Ay inşallah bazen oturup ağlıyorum niye emmiyor diye. Kilo kaybedecek diye korkuyorum. İnşallah geçer bir sonu olsun da on gün yirmi gün beklerim komple bırakacak diye korkuyorum
Aminenur123 Benim sütüm çok yok günde 2 3 kere anca emiyo doğduğundan beri sağ göğsümü istemiyo ilk sağı veriyodum sonra solu çok kötü ağlıyordu şimdi ilk solu sonra sağı veriyorum daha sakin emiyo sol göğsümde yok denecek kadar az süt var
Turkceciniz1298 Aminenur123 canım benim göğüslerim de öyle tam yeni düzelmişti bu sefer de meme reddi başladı. Hala göğsümün birinden daha az süt gelir. Bana ebeler falan bir göğüs bitmeden diğerine geçme diye söylemişlerdi. Ben de başladığım göğüs bitsin diye üç dört emzirme aynı göğüsü veriyordum sol göğsüme yatkındım. Sağı daha az vermişim bebek de onu daha az emince o göğüs öyle terbiye oldu. Ama düzenli emzirince artıyor az olan göğsü emmiyorsa da sağ bence 3 saate bir. Ben öyle yapıyorum faydası oldu arttı az olan da .
Turkceciniz1298 Berilsmom46 bugün bir arkadaşım da öyle söyledi 4. Ay atağı uyku gerilemesi ve meme reddi yapıyormuş
hifam18__ Turkceciniz1298 canım benim bebeğim de 2 saatte bir emiyor ama 2 saat sonunda sağdığım da hiçbişey çıkmıyor ki çocuk emdiğinde de demek ki yok sütüm diyorum bende biriksin diye 4 saat beklediğimde de 30 cc anca çıkıyor
mery_2021 Turkceciniz1298hiç korkmayın diğer memeyi emiyorsa kilo kaybetmez ama o ay kızım daha az kilo almıştı ama yinede korkulacak bir durum olmadı. Geçer inşallah sizinkide en kısa zamanda 🙏🏼
Aminenur123 Turkceciniz1298 hepsini de denedim ama sütüm Asla olmuyo günde bi kere emiyo işte neler denedim neler yaptım hala da yapıyorum ama gittikçe geriliyor sütüm sanki
Aminenur123 Turkceciniz1298 bi de ikinci bebeğim ilki de aynıydı zorla 6 ay gücün emzirmiştim damla damla
Turkceciniz1298 ZeynepMina_AliAffan ah çok teşekkür ederim 🙏🏻♥️ Gelecek mi o günler ? Hayalini kuruyorum ne zaman kendi isteğiyle emecek diye. Şimdiye kadar da daha pek anlamadığı için kendim teklif ediyordum bazen almıyordu ama genelde 3-4 saate bir emziriyordum. Şimdi ağlıyor deliriyor. İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağ olun umutlandım 🙏🏻🌸
Turkceciniz1298 Sokrates uykuda vermeye çalışıyorrum özellikle son 2-3 gün hep uykuda besledim mecburen :( onun dışında söylediklerinizin hepsini denedim ayaktayken gezerken asla emmiyor reddettiği zaman zaten ne yaparsam yapayım almadı 😪
Ayse_nur21 Turkceciniz1298 benim bebeğimde 2 ay 6 gunluk çok sakin kal memeni emmicek düşüncesine gitme evet feli gibi ağlıyo sanki biryeri kırılmışta ondan dolayı ağlıyormuş gibi oncelikle emzirme pozisyonuna almadan sakinleştir onunla konuş kucağına emme pozisyonuna al ğöğüsün çıplak olsun tenine temas etsin başı bebeğin ağlicaktır muhtemelen meme ucunu ağzına ver kendini geri çekicek zaten o sıra vermeyi biraz ayağa kalk ve kucagında zıpla hafiften salla onu gülerek konuş memen onun yanaklarına kafasına temas etsin zaten belli bir zamandan sonra memeni aradıgını görüceksin ağzını açıp bebeğin bu sırada sadece sabırlı olman gerekiyor ve stresli olmaman haber bekliyorum umarım işe yarar ben bu şekilde emziriyorum çünkü işe yarıyor baya
Turkceciniz1298 Ayse_nur21 çok teşekkür ederim ♥️🌸çok ağladım illaki gerildiğimi hissetmiştir özellikle bugün baya kötüydü sanki böyle göğsümde acı biber sürülü gibi ağlayıp itiyordu memeyi. Deneyeceğim sakin sakin konuşarak memede o şekilde bekletmeyi denemedim onu da yaparım emsin yeter ki 🙏🏻 Gezerek hiç almıyor da.