Volmine BirAlparslanAnnesi yok daha uyguna bacım 90tane var bir tanesinde bu 60 lı . Bir ara indirim vardı . Aldım hemen
Yagmur46 BirAlparslanAnnesi Aldım valla çok teşekkür ederim 🥰hatta 36 lira da chip para varmış 13 liraya geldi 😂😂
BirAlparslanAnnesi Yagmur46 oyyy çok sevindim 😍 benimde hesaba yüklenecek paralar varda kargom elime daha ulaşmadığı için bekliyom artık diğer alışverşi bedavaya yaparım umarım😜
BirAlparslanAnnesi Sahrabalam hadi ya geçmiş olsun kuzuya. aldım artık 🤷🏻♀️ Baktım benimde oğluma yaramayacal biz kullanırız öyle el ağız ayakkabı klozet kenarı vs silmeye. Bi deneyeyim dedim ya
Nurka Ben doğduğundan beri kullanıyorum baby turco bezini de ıslak mendilini de çok memnunum indirimden bende aldım teşekkür ederim 😇
Sahrabalam biruykusuzanne ee yani aynen her bebek aynı değil bn fikrimi soyledım alıp almaması kendı iradesi
BirAnneBirBebekkkKk BirAlparslanAnnesi ben suan aldim 49 tlye bende 11 saat yaziyordu sepette 49 du odemede yaptiktan sonra 71 gozuktu ama 49 gecmis karttan
Yusaydef BirAlparslanAnnesi tüh ya buraya baktm geri trendolyda 70 liraydı ordan verdim 2 gün önce şimdi kargoda 🥴🥴