BirAlparslanAnnesi Kızlar GittiGidiyor da almak isteyen https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyturco-baby-turco-dogadan-yenidogan-islak-bebek-havlusu-12x60-yaprak_pdp_735474306
UraSsmom BirAlparslanAnnesi Ben hiç kullanmadım Molfix kullanıyorum nasıl Baby turco siz kullandınız mı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi BirAlparslanAnnesi Stokta var 😂 gayet temiz kalın mendilleride. Öneririm alacaklara.
cocoblog1 BirAlparslanAnnesi kullanıyorum sleepy ekstradan kat kat daha güzel ve kalın yumuşacık tavsiye ederim ☺️
BirAlparslanAnnesi UraSsmom bende kullanmadım slepy kullanıyorum faha geçen günde sleepy sipariş verdim ama bunu görünce kaçırmayım dedim sipariş verdim hemen çünki kullanan arkadaşlarım baya memnun.çok çok memnun kalmazsam eve kullanırım olmadı😂
Meva2809 UraSsmom ben kullanıyorum memnunum kızım 4 buçuk aylık olmak üzere baitan beri bunu kullandım
BirAlparslanAnnesi cocoblog1 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi peki arkadaşlar bezini kullandınızmı bezi nasıl acaba ?
BirAlparslanAnnesi cocoblog1 slepy kargoya vermeselerdi iptal edecektim ama kargoya vermişler sansımdan🤭😂 neyse bunuda aldım kullanırım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi BirAlparslanAnnesi Baby turco denemedim hiç. İlk çıktığında mavi kırmızı paketini denemiştim. İğrençti. 😂 Ama yeni paketlerini bilmiyorum.
Yigitsvlm BirAlparslanAnnesi ben kullanıyorum gayet güzel karda kargom geçişti bir paket sleepy aldım ama baby turco daha güzel tavsiye ederim ıslak mendili de güzel
birkizannesi_ BirAlparslanAnnesi aptal gibi 4 paket aldım çocuk her sabah su içinde uyanıyor. Aşırı derece sızdırıyor
Oglumunannesiyim BirAlparslanAnnesi GittiGidiyor da TC istiyor siz de de aynı mi TC giresin gelmedi sorun olur muki