ardenbebekk Glchn 40 derece ateş yapmıştı bende bu mastit ama evde duramayacak hale gelmiştim göğsüme el değdirmiyordum
Glchn ardenbebekk bende öyle oldu iki gece 39 u geçti ateşim. Ateş bide insanı daha rahatsız ediyor test verdim en sonunda covid diye ama işte aklıma gelmezdi bu duymadım bile. Siz emzirdiniz mi bu süreçte o göğsünüzü
ardenbebekk Glchn sonuna kadar sapmayın rahatlayana kadar sağın sonuna kadar sağarsanız direkt geri dolar memeniz geçmez mastit
Cnarsncap Glchn beyaz lahana ilk yeşil yaprakları değil iç taraftaki beyaz tarafı yıkayıp koyun hiç bi işlem yapmanıza gerek yok göğsüme koyup tülbent ile sıkıca sardım yarım saate bir değiştirdim
Glchn RainOverMe anladım denerim ama eğer göğsümde intihap varsa emzirmekte sakıncalı olur mu bu durumda
RainOverMe Glchn ben emzirmiştim sorun olmadı bir gün kadar tıkanıklık olmustu daha fazla uzatmadan acmıstık
ardenbebekk Glchn hayır hem ebe hem doktor emzirmem gerektiğini söyledi hiç bir pompa bebek kadar cekemezmis sütü
ardenbebekk Glchn evet evet hatta tersten emzirdim bebek en iyi öyle boşaltırmış bol bol emzirin ve sağıp masaj yapın
Glchn Cnarsncap inşallah çok çok teşekkürler 💙 lahana iyi geldi biraz sakin öyle hissediyorum devam edeceğim tamamen geçer belki