aselravza8 Kızlar kızıma aile hekimliğinden vegeferon kan damlası verdıler içerısınde parafen içerıyomus doktor kontrolümüz de 1 ay sonra doktorumuzada soramıyorum suan.. bu damlayı kullananız varmı?
Agg0207 aselravza8 ben kullanıyorum benim doktorum bir sakıncası yok benim araştrdıgıma göre onun içerisindeki paraben miktarı zarar verecek seviyede degil dedi en başından beri kullandm hiçbir sıkıntı görmedm
Asafeymeninannesi aselravza8 bugün bu konu hakkında post açmıştım ☺️ bende doktorumla görüştüm vegaferon yerine hangi damlayı önerirsiniz diye sordum bestiron, bestiron daha iyi onu kullan dedi
FeriDeniz aselravza8 temiz içerikli bir kan damlası kullandık. Onu bi kere verdim, oğlumu kabız yaptı.
Derin34_ aselravza8 bizim süt ve ürünleri alerjimiz var o ilaç bize alerji yapmıştı mesela ilacı verdikçe kusuyordu yavrum meğer dokunduğu içinmiş. Sonra değiştirdik kusma flen olmadı çok şükür
aselravza8 Agg0207 tesekkur ederım bende bıkac gün kullanayım bakalım kokusu bıle çok kötü çocuk zorla içti
aselravza8 Asafeymeninannesi ya gormedım cnm senin postu😊bende arastırıyım da o damladan alırım belki teşekkür ederım
aselravza8 FeriDeniz bende bugün basladım kullanmaya ama ınsallah kabız yapmaz zaten kabızlık sorunumuz var
Ylmzkbra06 aselravza8 canım vegeferon kabızlık karın ağrısı yapar dedi doktorumuz. Onun yerine bestiron verdi kabızlık falan da yapmıyor . Belki bilirsiniz inst. Muhendisinoglu var incelemiş içeriği de çok temiz
aselravza8 Ylmzkbra06 evet bılıyorum muhendısınoglunu bizde bi arastıralım da bestırona gecerım büyük ıhtımal
Masalgulden Paraben dedikleri sey cep telefonundan daha zararsiz,dolayisiyla vegeferonda sikinti yok kullanyrm ben.Doktorumuz da devam edin dedi.
Dddenizd aselravza8 içirmemenizi tavsiye ediyorum onu içeceğine hiç içmesin daha iyi dedi benim doktorum verdiklerini attım zaten
saja FerideguL vegaferon bir kere kullandım o gün Damladan 10 dk çok kustu bi iki gün de az az çıkardı . Kullanmadım ara verdim şimdi ferrum kullanıyorum 2-3 günden beri kusmadı ama gece gaz sıkıntısı oluyor sanırım ne güzel atlatmıştık gaz olayını
Lidya FerideguL biz 1 bucuk aydır ferrum kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık. Sağlık ocağı vegaferon vermişti kendi doktorumuza sorduk içerik aynı kullanabilirsiniz dedi ama vegaferon yorumlarından sonra sanırım ferrum ile devam edeceğiz
FerideguL saja demek dün o yüzden ağladı hay Allah neyse bugün devam etmezse bende ferrum la devam edicem gibi
FerideguL Lidya evet sağlık ocağı bende almadım eczanede tanıdığım vardı sordum hangisi diye bunu önerdi ama yinede muallakta kalmıştım.satmak için mi.iyi dedi.diye ama.demek.ki.iyiymiş. Tşk ederim