ML_11 Kızlar 2ay 14günlük bebeğim var mama+meme veriyorum saçımı boyatmak istiyorum yani internette ilk 6 ay önerilmiyor yazıyo ama sadece meme vermediğim için yinede sorun olur mu diye düşünüyorum bi fikri olan ?
Dedimolabilir ML_11 ben boyatmiyorum ama arkadaşımla ayni zamanda hamileydik ben kina yakiyordum o bitkisel boya ile boyuyordu hic bisey olmadi emzirirkende boyadi .
ML_11 Tgbkrm-21 aslına bakarsan hamileykende boyatmayın diyolar ama boyatan çok duydum kararsız kaldım ya
Tgbkrm-21 ML_11 ben gratisten bitkisel bi boya alıyorum hep onla boyuyorum hamileykende dr sorup onunla boyamistim kendim
DemirAlaz ML_11 önemli olan kendini ne kadar mutlu hissettigin sen iyi hissedersen bu bebeğe de yansır 😊
Deletedmom636262 ML_11 herşey kimyasal zararlı hangi yediğimiz iştiğimiz sürdüğümüz doğal ki boyat gitsin valla kendimi çok mutlu hissediyorum boyatarak
ML_11 DemirAlaz valla çok çok çok iyi hissedecem çünkü hamileliğim ilk 5ay çok kötü geçti artık kendimi yavaştan toplamam lazım 😅 teşekkür ederim 😘
Nealakasivarrr ML_11 ilk oğlumda 2 kere boyadım 3 kere kestirdim. Bu hamileliğimde de 1 ay önce boyadım. Herkesin kendi kararı