Girlmomsss Kadifemsii hastaneye gitneyi neden düşünmüyorsunuz anlamıyorum? Bir rontgen cekilir belki mudahele ile alinir. Garipsiniz
Kadifemsii BirrPrensessannesi Deletedmom_32 Arasasyaarya Girlmomsss prensesannesievetben Deletedmom_26 Rabiamhmt Wolverine SeninAnnenBirMelektiYavrm Balkizlarim BugsBunnyy Banu- Deletedmom_73 BenimMasalim 1ana_2evlat arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim . Sizin gibi bende böyle bi durumda sakin kalamıyorum elbette. Arabamıza bindiğimizde hava şartlarından dolayı otoparktan çıkamadı.. takside gelmedi ulaşamadık. Doktorumuzu aradım boncukların fotoğrafını attım . Yemek borusuna takılsaydı nelerin olabileceğini söyledi ve bağırsak yoluyla atacağını söyledi ki kızımda hiçbiri yok gayet sakin huzurlu yiyor içiyor . Ben yinede belki yaşayan vardır yada daha önce duyan vardır diye size de sormak istedim
prensesannesievetben Bizler doktor değiliz 🤷🏻♀️ Bu duruma da doktor bakacağına göre bence vakit kaybetmeden koşun? Yarısı diyorsunuz ben bir dakika sabredemezdim maşallah
Deletedmom_26 Kadifemsii Hastaneye gidip ultrason veya röntgen çektirin içinde kaç tane var baktırın ve kontrol edin sürekli hala hastaneye gitmenize şaşırdım.
Balkizlarim Kadifemsii yarısı diyorsun bitane yutsa bile götürmeniz gerekir. Baya zaman geçmiş Bide uyuyor 🥴🥴
BugsBunnyy Kadifemsii gecmis olsun beklemeyin cok yedi diyorsunuz goturun acile baksinlar 1 tane bile yutsa beklenmez
Banu- Kadifemsii geçmiş olsun burda vakit harcayana kadar acile gidin. Kusura bakmayın ama inanamıyorum gitmediğinize
Deletedmom_73 Kadifemsii Neredeyse yarısını yutmuş diyorsunuz ve hâlâ bu kadar sakinsiniz şaşırtıcı ve ilginç bir durum keşke acile gitmeyi deneseydiniz.
BenimMasalim Kadifemsii 1 tane de değil yani yarısı, aklınıza burası gelene kadar nolur acile götürün çocuğu.
1ana_2evlat Bence tuvaletinden cikar etrafımda cok duydum bu tarz seyler. Yinede dilerseniz gidin bir doktora zaten onlar bile bekleyin cikar diyebilir.
BugsBunnyy 1ana_2evlat evet genelde oyle diyorlar rontgen sonucuna gore diyorlar ama. yarisini yutmuş bagirsaklari tikama ihtimali
Busemertt Kadifemsii nasıl sakin kalabiliyorsunuz ben onu anlayamadım. Bebeğiniz bir bilekliğin yarısını yutmuş normal mi bişey olursa vebalini nasıl ödeyeceksiniz çoktan kalkıp hastaneye gitmeniz gerekiyordu
BugsBunnyy Kadifemsii postunuzda bunlari degil internetten arastirdiginizi yaziyorsunuz snr durum degisiyor cevaplara gore. Gecmis olsun skntisiz atlatin ins
Brcklc Kadifemsii bence siz dr la felan konuşmadiniz burda tepkili.msjlar gelince öyle demek.zorunda kaldınız çünkü hiçbir Dr bekleyin demez.hangi taksi gelemez kaçıncı yuzyildayiz allahaskina kuzey kutuplarinda felanmi yasiyorsunuz
BirrPrensessannesi Kadifemsii o zmn yinede mutlak yollar açılınca gidin bir gösterin olurda çıkmaz vs vs bir sorun olur yine gözlemleyin belki kusar yiyip yiyip birden de kusa bilir
Gryffindor Kadifemsii Bebeğiniz boncuk yutmamış boncuklar yutmuş. Lütfen doktora gidin. Boncuklar plastik mi metal mi ? Metalse alaşımı ne ana maddesi ne bilemeyiz. Kalan boncukları da alıp doktora gitmeniz en mantıklısı.
Kadifemsii Gryffindor doktorla görüştüm hava şartlarından gidemedik üstte cevapladım teşekkür ederim yanıt için