AAselinAnnesii Kızlar 5 aylık kızım var. Bugün vajinasının koktuğunu farkettim içi de beyazdı . Pişik kremi kalıntısıda olabilir onu tam anlayamadım. Islak mendil kullanmıyorum. Sizce neden olabilir. Doktora götüreceğim ama korktum kötü bişey yoktur inşallah
Masal_m AAselinAnnesii yoktur inşallah siz yine de kötüsünü düşünmeyin doktorunuzla konuşup içiniz rahat Etsin. Başka bir sıkıntısı oluyor mu acaba belki idrar yolu enfeksiyonu gibi birşeyse oda belki koku yapmıştır.
Biricik_11 AAselinAnnesii İlk aylarda akıntı normal diye biliyorum ama koku hakında bir fikrim yok acaba enfeksiyon olabilir mi idrarda azalma yada koyuluk varmı
Masal_m AAselinAnnesii evet aslında birçok enfeksiyon kendini ateş ile gösteriyor ama tabi en doğrusunu doktorunuz söyleyecektir. Belki kremle, bezle kullandığınız ürünler ile de alakalı olabilir.
cottoncandy AAselinAnnesii Merhaba geçmiş olsun. Enfeksiyonda illa ki ateş olmasına gerek yok. Bazen ateşsiz de oluyor. Kendimden biliyorum. Test yaptırın içiniz rahat etsin.
Kucukprensim AAselinAnnesii benim oğlum da idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o aylarda ama asla ateşi olmamisti ateş belirleyici değil maalesef. İdrarı koyu mu ve huzursuz mu
Biricik_11 AAselinAnnesii O zaman enfeksiyon olabilir siz bir doktora götürün yine de inşalah birşey yoktur
Elizya17 AAselinAnnesii enfeksiyon olabilir iki kere yaşadık şuan bile yok enfeksiyon ama koku olabiliyor ara ara. Renginde koyuluk idrarda koku ve ateşini takip edin bizde ateşle belirti vermişti
NehirByrm AAselinAnnesii benimde kızımda da oluyo ara ara duş aldırıp temizledikten sonra kontrol edin isterseniz bazen yediklerimizdende olabiliyor vitamin vs kullaniyorsaniz