Beratberen34 Kızlar bebişlerinizi ne zaman kendiniz yıkamaya başladınız? Yani belki herkes kendisi yıkıyordur normalde ama biz hep eşimle yıkadık ilk defa kendim yıkadım o yüzden merak ettim 🤭☺️
Bebegimicin1 Beratberen34 kac aylik bebegin ilk cocugumu 2 aylik olduktan sonra yikadim normalde her yikamada kayin validem geliyodu yanima 2 . Cocugumuda gobek bagi duser dusmez kendim yikadim
Haydinn Beratberen34 tebriiik ederimmmm canım🥰 50 günlükken falan tek yıkamıştım 😂 yavaş yavaş alışıyoruz işte 😂
Beratberen34 1Beybiletto çok zor değilmiş bende şimdiye kadar cesaret edemedim ama yıkayabilirmişim kendim hiç zor değil bir de biz 5 aylık olduk daha da hareketlendi 😅
Bebegimicin1 Beratberen34 tecrube ve cesarete bagli birazda mesela ilk cocugumu trk yiqkama nedenim sirtina kadsr tsirmis kakasini enseye kadar vardi resmen oyle olunca mecbur yikamak zorunda kaldim sonrada hep yikadim 2. Bebgimdede hic zorlanmadim
Belosunannesi Beratberen34 2. Bebeğim ilkinide hep kendim yıkadım zaten yanımda kimse yok yardım edicek kimsem yok eşim geç geliyo uğraşmak istemiyo 1 2 gün söyledim 3. Gün kendim yikadim
Beratberen34 Bebegimicin1 doğru aslında bende biraz mecburiyetten yıkadım şuan ama çok da iyi oldu keşke daha önce yıkasaymışım 😅2. De baya tecrübeli olmuşsundur artık ☺️
Bebegimicin1 Beratberen34 evet ikincide baya rahatim yikama giyidrme bezleme de gerci ilkindede cok olmasamda biraz tecrubeliydim yigenime bakmistim
Beratberen34 Bebegimicin1 onun da etkisi vardır mutlaka ben herşeyi oğlumda deneyimledim daha ilk defa oğlumun bezini değiştirdim 🤭öncesinde doğru düzgün kucağıma aldığım bebek bile sayılıdır 😂😂
Beratberen34 Belosunannesi yalnız kalınca insan mecbur kalıyor tabi Allah yardımcın olsun bende bugün yalnız kalınca mecburiyetten yıkadım olması gereken de buymuş zaten ne gerek var eşe falan 😏😅