Tuba-21 Yusuf53 bizde de var sünnetiyle birlikte onu da kesecekti doktoru geçen hafta malesef kansızlık çıktı olamadı. Bende ona üzülüyorum tabikide Allah yarattı ama dışarı atamıyor dilini sanki sıkıntı veriyor ona
Ddddddd01 Yusuf53 benim oğlumda da vardı canım 3 aylıkken kestirdik. Doktorumuz kesmemiz lazım demişti.
Prlkcansu Benim kızım da 10,5 aylık bizde de var doktor emmesinde yemek yemesinde sorun yoksa konuşmasını bekliycez dedi bazı harfleri yutarak söyleyebilir şimdilik bir şey yapmaya gerek yok dedi
Yusuf53 Tuba-21 Yaaa bende sünnetiyle beraber ettiririm dedim ama nasl bir şey bizi ne bekliyor ağrı oluyor mu sonrasında hiç bir şey bilmiyorum 😢
Tuba-21 Yusuf53 bende bilmiyorum işte nasıl olacak. Yaptıracaktık yaptıramadık geçen hafta. Kaldı 1 ay sonraya daha. Kan ilacına başladık inşallah kansızlığı geçerde yaparlar. O zaman size de bilgi veririm. Ama benim oğlum erken doğdu zaten kolik ve kusan bi bebek. 4 buçuk aylık oldu hala daha huysuz nasıl olur bilmiyorum
momandad_16 Yusuf53 muayneye götürmüştüm diline bakmasını rica ettim doktordan kendim fark etmiştim önceki doktorlar fark etmemişti dil bağı var dedi hemen orda 2 dakikada kesti çok azıcık kanadı ağrı sızı huysuzluk vs hiç bişey olmadı
Dila97 Yusuf53 canim abimij oglunda vardi 6 aylikdi doktora gittiler yengem saniyelik oldu dedi cizik atar gibi kesti hemen pamuk koyfu 1 2 dk tutmaya calis pamugu demis sonrasinda hic bsey olmamis gibi normale dondu 2 3 damla kan gelmis korkulacak bsey yok ama biraz daha beklesydin sertlesrdi daha zor olurdu demis erken gelmn iyi olmus demisti.
Dila97 Yusuf53 bi resim atsana canimm atabilirsen benim oglumada var gibi ama suan mudahale etmemize gerek yok dedi ben yigenimin kini hic gormedim aannemler bnm oglumda da oldgunu soyluyolar doktor suanlik kalsin dedi bi bakabilirmiyim senin bebisine cekebilirsen.
Yusuf53 haavvvaaaa dil altında dokunun normalden kısa olması yani dilin hareketini sınırlandırıyor. Dili ağza bağlayan doku zar
Bareyi Biz 4-5 aylıkken yaptırdık çok çok kolay bir işlem çok korkarak gitmiştik çocuk cerrahisi yapıyor ne kanama ne bişey çocuğum hissetmedi bile rahatça gidip yaptırın yavru rahat etsin
Yusuf53 haavvvaaaa yani ben farketmedimmm muayne sırasında doktor dedi annesi dil bağı var diye. Ve ilk gttiigimz doktorda degldi o anladi sadece
Yusuf53 -erCansu- konuşmasında pelteklik oluyormu canım . Aslında bizim emmede sıkıntı yok kılo alımında sıkıntı yok ama konuşmada pelteklik olur diye korkuyorum
Bareyi Yusuf53 yok hiç birşey uyuşturma işlemi yapmadan kesti orası zar gibi olduğu için hissetmiyor bebekler ama büyüdükçe uyuşturarak yapıyorlarmış o yüzden biz hemen yaptırdık