Deletedmom636262 Allah’ını seven bana böyle içini çekmiş güzel ıslak kek tarifi verebilir mi ? 3 kere denedim olmadı bende mi sorun var 🤥bol çikolatalı soslu olsun şimdiden tişikkirler bacımsular🥰
Egeberk Deletedmom636262 nefis yemek tariflerinde brovni gibi mi ne yazıyor ıslak kekk yaz ciksr zaten gözüne hitap ediyor direk anlarsin hem kolay hem tutuyor efsaaaaanneee
Solocann Deletedmom636262 o tarif vermiyor bana onun tariflerin üstüne çok yatırıyorum benim tarifim diye artık yeminli 🤣
Masal_m Deletedmom636262 ben bu hazır satılan çikolata sosundan alıyorum. Yarısını keke koyuyorum yaparken kalanı da sütle pişirip üstüne döküyorum çok da lezzetli oluyor 😊 isterseniz içine ek çikolata da koyabilirsiniz.
Masal_m Deletedmom636262 😊 kekiniz iyi kabarırsa aslında çok güzel çeker sosunu, kabarmadığı zaman çekmiyor
Saziyersin Deletedmom636262 3 yumurta bir bardak seker 1 su bardağı sut 1 su bardağından az sivi yag 34 kasik kakao vanilya kabartma tozu 2 2buxuk bardak un sosu da 3 bardak süt yarim su bardagi sivi yag 2 3 kasik kakao kekon çıkmasına yakin sosu ocak ta ısıtın kek çıkınca dilimleyip sosu üzerine dokun
Saziyersin Deletedmom636262 benim hep olur hiç şaşmaz baktim ki kuru geliyirnuzerinenilave çikolata sosu ilave ederim
MavisacliAnaa Deletedmom636262 Ben hep bunu yapıyorum çok güzel geliyor Fırın tesisinde yapıyorum tam istediğim kalınlıkta süper bişi oluyo 👌 Sadece üst sosunu biraz fazla yapıyorum oyle daha güzel ıslak geliyo
Liona MavisacliAnaa gerçekten bu tarife imzamı atarım. Kim yese tarif soruyor . Eşim bayılıyor. Aşeriyor gibi her hafta bundan istiyor 😂. Muazzam tadı .
uzmanogretmen MavisacliAnaa ben de hep bunu yapiyorum gercekten harika oluyor 😍🤤 sadece 1 ölçü keke 2 ölçü sos yapiyorum ben de daha guzel oluyor.
AloneMom Deletedmom636262 nyt sitesinde sufle tadında bol soslu ıslak kek yazın.ikosun mutfağı bin yaptığı.muthis oluyor
Deletedmom_49 Deletedmom636262 üstte kalsın kankisim 🤣nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyorum bende. Tam istediğim gibi olmuyor yine de 🙄
MavisacliAnaa Deletedmom636262 yap istersen brnimki aynısı oluyor 2 yıldır hep bu tarifi yaparım herkeste çok beğenir 😍😋