Linailkay eftoker her hafta değişiyor canım diyet listesi bide benim diyet listemi uygulamam yanlış canım herkesin boyuna kilosuna ve yağ oranına göre liste hazırlanıyor
Linailkay RuzgarMommys ben emzirmiyorum emzirmemde ona göre diyet veriyolae ben takıntılı insanım malesef zamana bırakamıyorum
RuzgarMommys nur-nr_123 Zaten onemli olan sürekli al ver yapmamak sabit kalmak ve hızlı kilo vermek değil zamanla vermek. Malesef hizli kilo verenlerde vücut deformasyonu da cok oluyor.
nur-nr_123 RuzgarMommys aynn cnm bnde artık kalıcı kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen sayesidnde bişey yediğimde yarın nasıl dengelerim vs bunlarıda öğrenicem inşallah
Sena45_sema Linailkay bebeğim 4.5 aylık bende diyetisyene gidip gitmemekde kararsız kaldım sütünüzü etkiledi mi ondan da korkuyorum açıkçası sütum azalır fln die
nur-nr_123 Linailkay yok çok şükür cnm ya oğlum sapasağlam doğdu hamileliğimde burnumdan geldi anlıycan
Linailkay nur-nr_123 çok şükür benimde öyle 8 ay hastanede geçti önce bi yoğun kanama düştü sandık sonra erken doğum riski sonra gebelik şekeri
momlifebabylove Linailkay ben de gitmeyi düşünüyorum sütünüzde bir azalma olmadı değil mi? Tek düşündüren o
Linailkay momlifebabylove benim sütüm gelmiyor zaten az geliyor yani ama emziren annelere göre de liste veriyolar
bahar3589 Diyetistenlerin çoğu 6 dilim elmek veriyor ben hamile kalmadan öncede ekmek yiyen insan değildim kafama göre dyetisten bulamadım malesef