Seda_nur74 Deletedmom484545 dolaba bak kız ne yediğini hatırlarsın ozaman kuzum ama evet senin baya yıl gecmis
fn2827 Seda_nur74 11 yaşına geldi duruyor daha 😊ama çok az belli oluyor. Belki yetişkin olunca kaybolur iyice
irva Seda_nur74 Benim de oğlumun sol omuzunun başlagıcında ufacık kırmızı leke var.Ama ne yaptım hatırlamıyorum.🤣
metehanmom_ Seda_nur74 bende doğrarken bıçak mı yanlış geldi donuk muydu hatırlamıyorum ama yüzüme sıçramıştı ciğer sonra göbeğime değmişti çok şükür bebeğimde yüzünde falan leke yok ciğer asla yemem zaten ama sağ bacağının iç tarafında iz var ama neden bilmiyorum 😊😊
ofkelisirin Seda_nur74 göz kapağnda vardı kziimin şu an geçti 4 ay fakat belinde var o hemanjiyom kabarık leke o da geçiyor gibi
ofkelisirin Seda_nur74 Geçer bence dert etmeyin bziimki ağlayınca belli oluyor artık geç geçenler de çok 🙂
Uygarben Seda_nur74 gözünde, baldırında bide ensesinde var benim oğlumun ama dip not ciğer sevmediğim için ben hiç dokunmadım 🤷♀️ Bide dokunsaydım demek ki 😂😂
Zatilokumum Seda_nur74 var gözünde ne yaptıysam bilmem gül lekesi var 😁 Birde omzunda var benim lekemden morluk var
Seda_nur74 Zatilokumum benim kardesiminde göğsünde gül lekesi var annem gül yemek istemiş ama yiyememis
SeverusSnape Seda_nur74 burnunun ucunda ve iki kaşının ortasında var. Çilek yiyip kaşımıştım burnumu. Hiç ihtimal vermiyordum ama doğruymuş demek ki.😁 Burnunun ucu hep pembe allık sürülmüş gibi.🙈
RobinAren72 Benimde bacağımda sırtımda doğum lekem var oğlumdada ayni yerde ve benimkiyle aynı şekilde çıktı benim doğum lekem ona geçmiş 😅😅
S_x_w Seda_nur74 ilk iki çocuğumda doğum lekesi var..ama kahverengi olanlardan..ve asla ciğere falan dokunmadım 😅 neden oluyor onu da bilmiyorum