Seda_nur74 Neyyysee bizimkiler sokuyordu bana çileye ciğere dokununca biyerine sürme diye ben inanmıyordum ama dikkat ediyordum yinede unutup kasidim tamda kasidigim yerde oğlumda var
fn2827 Seda_nur74 büyük kızımda kaynanamdan gizli ciğer yemiştim bende senin gibi kalça mı değilde apış aramı kaşımıştım😂kızımın doğduğun beri apış arasında ciğer lekesi var
Minkpndam Ciğer yedim suratımı kaşımıştım yok kzıımda ve çilekte yedikten sonra yapmıştım bunu çıkmadı ama poposunda morluk var doğum lekesi mi bilmiom
Seda_nur74 Deletedmom484545 dolaba bak kız ne yediğini hatırlarsın ozaman kuzum ama evet senin baya yıl gecmis
fn2827 Seda_nur74 11 yaşına geldi duruyor daha 😊ama çok az belli oluyor. Belki yetişkin olunca kaybolur iyice
irva Seda_nur74 Benim de oğlumun sol omuzunun başlagıcında ufacık kırmızı leke var.Ama ne yaptım hatırlamıyorum.🤣
metehanmom_ Seda_nur74 bende doğrarken bıçak mı yanlış geldi donuk muydu hatırlamıyorum ama yüzüme sıçramıştı ciğer sonra göbeğime değmişti çok şükür bebeğimde yüzünde falan leke yok ciğer asla yemem zaten ama sağ bacağının iç tarafında iz var ama neden bilmiyorum 😊😊
ofkelisirin Seda_nur74 göz kapağnda vardı kziimin şu an geçti 4 ay fakat belinde var o hemanjiyom kabarık leke o da geçiyor gibi