Oznur_0708 Kızlar 5 ay 16 günlük ucunu damağıyla ısırıp çekiyor ve buna gülüyor ilkte güldüm bende annem gülüp tepki verirsen oyun yapar dedi sizinkilerde öyle mi ya diş yok ama damakla bile ısırıp acıtıyor
Asenat3465 Oznur_0708 bnmde arada yapıyor 7 aylık olduk bizde ortada dis yok ona rağmen her defasında çığlık atıyorum kendiside korkuyor alışamadım henüz 🤦♀️😂😂
Mehake Oznur_0708 ah ah 2 ay sürdü bende de ısırdı dişleri de vardı benimkinin burgun koparıp birakcak sanıyordum ama çok şükür unuttu ben çığlık atınca daha çok ısırıyordu
Moonlightttt Çok yara oluyor 😢birdaha gülme canım.hayir de memeyi elinle kendin kurtar çok yapıyorsa verme yaptığı zaman birkaç dlsefer ağlasa da ogrenir.7aylik olduk diş çıkarınca ne yapacağız bilmiyorum ama bu şekilde unutup unutup arada tekrarliyor
Oznur_0708 Asenat3465 ahaha ben gıdıklanıyor gibi hissedip gülüyorum o da gülğyor bu sefer artık gülmicem alışır 😂
Asenat3465 Oznur_0708 oyun sanıyorlar afacanlar bizim Duygularımız çok önemli dun gece tekrar yaptı hayir yapma dedim uzun süre baktı sonra emmeye devam etti ama bakışlara herseyimi verırım 🥰
Oznur_0708 [silindi] benim et benim vardı ucun yanında ve yeni doğmuştu ve emerken kopardı arası emdikçe açıldı yara oldu her emdiğinde o yarayıda emdiğinden çok zor iyileşti bu ısırmalar bana hafif grliyor bu yüzden çok zor geçirdim
[silindi] Oznur_0708 okurken içim acıdı 🤕 benim de ilk 2 ay göğüs ucu yaralarım vardı en büyük korkum o halen
acimavi Oznur_0708 oyun yapar evet ve ileride dişi olunca malesef gerçekten çok acı verici oluyor. tepkisiz kalabilirsiniz ısırdığı zaman