Elisaoner38 https://ibb.co/z5ZnSF0 Kızlar şimdi prima kullanıyorum ama artan fiyatlardan dolayı sleepy aldım bebeğim 6 aylık 9 kg kullanan anneler siz memnunmusunuz? Bebeğime olur mu bu beden geri iade edeyimmi çoğu yorumlarda kalıbı küçük yazmışlar ama ?
2pati_1baby Elisaoner38 rahatlıkla olur fakat ; sleepy nin bu serisini ben beğenmedim maalesef çok sızdırma yapıyordu külot beze geçtik rahatladık
Muhasebeciana Elisaoner38 sleepy evet cidden kaliplari cok dar oluyor bebeginiz toplu bi bebekse sıkabilir bizde prima kullaniyorduk en son gelen zamlardan sonra elim titredi resmen goon var ebebegin markalarindan onu bi deneyelim dedik cunku kizimin cildi cok hassas kac marka bez denediysek hepsi tahris yapti kizima goon aldiik ayni prima gibi ici suan 3 yada 4.cu paket goon kullaniyoruz tam beden suan tahris vs yapmadi sukur 28 li paketi 33 tl ye aldik gross marketten ebebekte 57 tl ama bazen indirim kodu yolluyorlar ebebekten 30 tl indirim kodu daha gecen gun ebebekten aldik 27 tl ye geldi 28 li paket goon cokta memnunuz suan
hemsireleylos Valla ben slepy de almayı bıraktım direk bebem natural aldım hem çok güzel hem bir tık daha uygun 😀 kız slepyy uçıyor onun neresi ucuz😀😀😀 bu arada bionatural ve natural serisi güzel diğer serilerin bedenleri küçük kalıp ama bu iki modelde tam beden alabilirsin
Elisaoner38 hemsireleylos yaa şuan ben pişman mı olmalıyım en yakın arkadaşım çok memnun o önerdi ondan aldım tüh 😀
Canselaltnts 2pati_1baby şokta satılan sleepy sızdırmıyor mesela ama netten toplu aldığım sızdırdı. Çok fark var aradında yapısında şoktaki daha kalın emici bu incecik kalıbı küçük. Bundan sonra netten almıcam şok marketten alıcam sleepy
Aleynatnr45 Sleepy sızdırıyor oğlum cok süt içiyor sabah üst bas kalmıyor gece prima gündüz Sleepy düşünüyorum
Elisaoner38 Aleynatnr45 prima da 6 aydır kullanıyorum 1 2 kez sızdırma yaptı ama çok arttı fiyatlar o yüzden bez arayışındayım
DicleDemir Aleynatnr45 biz de bir süre öyle yaptık çok mantıklı geçiş için. Hem yeni bezi yadırgamıyorlar çünkü prima ile sleepy arasında gerçekten doku farlı çok fazla. sonra hepsiburadanın 2.si 1 tl kampanyasına denk geldik ve baby turco denedik. Sleepy ile aynı kalitede bence gece de sızdırmadı. Şimdilik memnunum
Rizeli53 Aleynatnr45 😄😄😄 ben 7 aydır sleppy kullanıyorum 1 kere olsun sızdırmadı sen nasıl bağlıyorsun bezi acaba sızdırıyo
Elisaoner38 Muhasebeciana bide goonu deneyeceğim teşekkür ederim canım valla bende hamileyken primayı hep stokladım daha bu ay bez parası verdim ama baya zorladı bizi Allah 3 4 çocuğu olana yardım etsin 😔
hemsireleylos Elisaoner38 kız yok ben slepy çok seviyodum sızdırma işi tam beden almamak ve tam bezi bağlayamamaktan olur bu sızdıranları hiç anlamıyorum zaten de neyse slepy güzel fakat o da pahalı arkadaşım 😂 goon önermiş biri bende ona bakacam valla artık en ucuzunu takmayı planlıyorum bizimle dalga geçiyolar sanırım hangi aile bu fiyatlara dayanabilir ki Allah sonumuzu hayır etsin
2pati_1baby Elisaoner38 külot bezin gece olan serisini gündüzde kullanıyorum ,hem oğlum rahat ediyor hemde çok uzun süre kalabiliyor.mesela akşam 8.30 da yatıyor gündüz 8 gibi uyanıyor hiç sızdırma olmuyor. Şöyle söyleyim 13 kg 5 numarasını gündüz 6 numarasını gece kullanıyorum
Muhasebeciana Elisaoner38 amin valla canim cidden cok zor valla biz 2 kisi calistigimiz halde vicdanim sizladi ya 145 liraydi en son almaya kalktigimizda sonra baktim goon var bi deneyelim zaten dedik cope gidiyo giden 33 tl olsun yaramazsa dedik cok sukur yaradi buseferki de bari o paralari vermiyoruz simdi
Aleynatnr45 hemsireleylos o nasıl oluyor ben anlamadım ya biz 4 numara kullanıyorduk 4 + ya geçtik yine sızdırdı baktık olmuyor 5 taktık yine sızdırıyor bir de cok büyük geldi bu sefer de bunların hepsini 1 hafta içinde denedik sonuç yine sızdırıyor sıvı tüketimi cok oluyor oğlumda en iyisi bez değişikliği
Uykusuzhergeceeee Ya kızlar biz de Sleepy natural kullanıyorum kızım daha iki haftalık ama bez kenarlarda iz yapıyor küçük mü geliyordur yanı? Kızım daha 3,5 kilo ancadır. Nasıl anlayacağım ben bunu 🥲
Deletedmom6262 Elisaoner38 Bize pişik yaptı primaya geri döndük internetten araştırdım Prima Molfix da bile pişik sorun yaşayanlar şok marketin bebe land bezini kullanıyorlarmis bı arkadaşim 1 yaş oğluna hep sleepy kullandi ama artık sizdiriyormus bezlerin hepsini denedi banada bebe land al çok iyiymiş diyordu bı denicem onu da
DicleDemir Elisaoner38 biz de primadan sleepy ye geçtik biraz küçük doğrudur. Mesela primada 3 kullanıyorduk sleepy 4 aldık. Şu an baby turco kullanıyorum sleepy ile arasında kalite farkı yok bence. Oğlum 8 aylık 10 kilo baby turco 4 numaradayız hala uzunca bir süre daha 4 te kalırız gibi geliyor