Birdunyabircennetannesi Gralice Yapma ya bana 8 ay çok geliyor deme ne olur 1 yaştan sonra ümidim azıcık da olsa var öldürmeeeee🥺
Gralice Birdunyabircennetannesi inşallah sizin bebişler uyur 🙏 her çocuk farklıdır benim ki uyku arsızı 😂
Birdunyabircennetannesi Gralice Yok 8 aydır uykuya bu kadar düşman olunmaz şuan hepimiz covidiz inan başım zonkluyor dinlenemiyoruz ve iyilesemiyoruz valla bayilcam 🥺🤦
Minikmucizem022 yusufmertmom onuda denemişliğimizz vardı bizimkine oyun gibi geliyo bizi izliyor tepe üstü
EbruHazir17 Minikmucizem022 ay hiç sorma benimde öyle 4ay10 gün 1 haftadir düzen diye birsey kalmadi allahtan eşim yardımcı oluyorsa o uyutuyor musait oldukca ben uyuyorum kendime geliyorum yoksa uykusuzluk çok geriyor insani
Minikmucizem022 EbruHazir17 bizimki hem uykusuz hemde çok gergin herşeye sinirleniyor yerde asla durmaz zaten, eşim desen Allah a emanet 🤧😀
Minikmucizem022 dlkaksy hamileliğimde bende ıyuyamıyordum ondan mı acaba böyle oldu diye düşünüyorum 🙇♀️
Gralice Birdunyabircennetannesi ya çok geçmiş olsun canım 🙏 Allah yardımcımız olsun valla yarın misafirim gelecek uyutamadım kalktım artık şimdi ütü yapıyorum ve yarına hiç bir hazırlığım yok😣ve pertim çıktııııı
EbruHazir17 Minikmucizem022 sabır diliyorum ama bizlerinde dinlenmeye ihtiyaci var cidden bu sefer bizdeki agresiflik bebeklerimize geçiyor
milenka Minikmucizem022 valla bunların uyku düzeni bozuliyo sonra onlar düzeliyor biz bozuk devam ediyoruz.😂
EbruHazir17 milenka oğlum uyuyunca ben uyumuyorum ben uyuyunca o düzene girince hic uyuyamıyorum bu sefer değişik 😂😂
Birdunyabircennetannesi Gralice Kabul etme misafir canım yemin ederim bin pişman oldum ben çok zorluyor hastalık dikkat et
Gralice Birdunyabircennetannesi Canım yok normalde etmem hep görüştüğümüz insan ikimiz de başka kimseyle görüşmüyoruz birbirimizden ama dediğin gibi ne olacağı bilinmez. Tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🥰
yusufmertmom Minikmucizem022 biraz uzun sürüyor zaten canım 15-20dk falan kolu kopuyor insanın resmen
momma Minikmucizem022 piş piş sesini açtım ses beni uyuttu bizimkini uyutmadı mest oldum resmen ama kucuk hanıma bana mısın demiyo😅
Minikmucizem022 momma bizde sabahı sabah ettik 😴 gece en son eşimi solona gönderdim yanıma aldım küçük beyi