Minikmucizem022 Napıyosunuz kızlar, ben bebemi sallıyorum uyku nedir unuttu yavrum. Düzenli olmasada uyuması iyiydi, 4. Ay da uyku falan kalmadı. Bu saat oldu dalamıyor Bi türlü, dalsa bile saat başı uyanıyor 🤧 ne zaman düzelir bu durum 🤐
Hulyaaa Minikmucizem022 keşke emerek uyusa. Meme de uyumo kim oğlum ne güzel di ya kolik olmasına rağmen emerek uyurdu engec dokuzda uyurdu sabaha kadar. Anam yok bu kız zombi gibi bak suann bile beşik salliyorun dalamiyo uykusu War ama tilki gibi uyuyor
dlkaksy Minikmucizem022 inşallah sizinki uyuyan bir bebek olur bizim ki uyku işini sevmiyor🤣 aykırı geliyor ona🤣
Gamzr Minikmucizem022 kesınlıkle her ay duzelcek dedım dedım nafıle hala ayagımda saglıyorumkı uyusun kabullendım napım😂
Birdunyabircennetannesi Minikmucizem022 8 aylık doğdu doğalı düzelmiyor şuan vardiyalı çocuk uyutmaya çalışıyoruz eşimle horon teperek uyutmaya çalışıyoruz yok bana mısın demiyor
Minikmucizem022 Birdunyabircennetannesi o nasıl oluyo 😀 valla bizimki arkasını dönmüş horul horul uyuyor 🤬
Birdunyabircennetannesi Minikmucizem022 Ayakta gezdirerek hoplata hoplata 🤷 Valla Allah razı olsun o olmasa ben net timarhaneye yatmıştım
Gralice Minikmucizem022 Eveeeet 15. Aydan sesleniyorum moral bozmak gibi olmasın ama 15 aydır uyumuyorum 😂😂😂😂 21 de uyudu 23 e kadar 6 kere uyandı 6. Uykusunda kalktı şu an 2 saate yakındır uyutmaya çalışıyorum sabır çekerek 😣
Birdunyabircennetannesi Gralice Yapma ya bana 8 ay çok geliyor deme ne olur 1 yaştan sonra ümidim azıcık da olsa var öldürmeeeee🥺
Minikmucizem022 dlkaksy hamileliğimde bende ıyuyamıyordum ondan mı acaba böyle oldu diye düşünüyorum 🙇♀️