Tuti29 Momys_-girl 2 yıldır kapalıyım ama açıkken neredeyse hep kaküllüyüm sürekli kuaföre gitmek zorunda kalırdım 😂
ymn2019 Momys_-girl bende yaptrmistm çocuktan once ben cok sevmstm.Ogkum biraz büyünce tekrar kestrcem
OgretmenimKukla Momys_-girl Geçen gün kendim kestim gitti. Uzun zamandır kuaförlere güvenemiyorum. Değişiklik oldu, kendimi iyi hissettim. Aslıhan Malbora’ya da çok yakıştırıyorum. Onda beğenip, cesaret etmiştim 😊
Momys_-girl OgretmenimKukla peki güzel kesebildiniz mi? Ben uni 1.sınıfta kendim kestim ve cok kötü olmustu
OgretmenimKukla Momys_-girl Çok güzel oldu. Biraz uzun kestim. Kestikten sonra üç kısımlarını jiletledim. Usturalı gibi oldu. Yan kısımlarını da kademe kademe kesilmiş seviyorum ben. Sadece öbek şeklinde kakül sevmiyorum. Bu şekilde yaptım. Umarım anlatabilmişimdir 😊
Fatos_tekeeva Momys_-girl bir kuafor olarak benmde yaptırmak isteyip sonradan pişman olucagim şey olduğu için cesaret edemiyorum 😁. Görünüşü çok hoş ama kullanışı zor bakım yapilmali herzaman uçları için yoksa ev supurgesine dönüyor 🤦🏻♀️
Momys_-girl Fatos_tekeeva petçem kestirsem daha ii olur galiba değil mi sizce kullanıcı daha kolay olur mu
Fatos_tekeeva Momys_-girl Kullanisi kolay olur tabiki ama kahkül gerçekten çok zor kullanışı elin alisirsa tabi daha kolayina gelir