Momys_-girl Merhaba anneler. Kakül kestirmek isteyipte cesaret edemeyenler var mı? Ben Bi yandan istiyorum ama Bi yandan da pişman olur muyum diyorum😃
Nuray23 Momys_-girl geçen hafta bı cesaret kendim kestim evde 😁 çok hoşuma gitti bı farklılık hissettim kendimde. Yakistirdim eşimde yakistirdi. Eşimin haberi bile yoktu eve bı geldi surpriizzz😂😂😂
Momys_-girl cileklimilk bende oyleyim işte Bi kez yapmıstım aslında bakıyorum suanda güzel olmus diyorum ama kestirince de pişman oluyorum
DerinTuana Ben kestirdim ama 15 günde bir düzeltmeye gitmek gerekıyor.Hem virüsten hemde vakıt bulamadıgım için kullanıslı bulmadım ben.
Metebeyler Momys_-girl ben yıllardır kahkülümü kendim keserim lise 2 den beri üstelik hiçte pişman olmadım zaman zaman hatalı kesimlerimde oldu fakat yıldırmadı bu beni 🙈
ikizlerinannesi2985 Momys_-girl senelerce kullandım ama o zamanlar bekardım😀 bi ayağım kuafördeydi. Öyle bir zamanınız yoksa büyük pişmanlık. Asla şekil almaz etmez. Kendi kendine fön çeksen de kabarır. Düzleştirsen dümdüz olur çok çirkin durur falan😀
Momys_-girl ikizlerinannesi2985 evet ya doğru diyorsunuz çocukla hiç yapılmıyor saçlar. Taramaya bile zaman olmuyor
Queenmomm bende kendim kestim görüntü olarak çok hoş, bir değişiklik oldu sonuçta ama sürekli elimle kulağımın arkasina atma ihtiyacı hissediyorum yetişmiyor üstten tel tokayla topluyorum çoğu zaman, yani kesmesem daha iyiydi🤦🏻♀️
Momys_-girl denos_63 ahahha ben de oyleyim ama Bi kez kesyirmişyim bakıyorum fotolara yine mi kestirsem diyorum da cesaret yok
Tuti29 Momys_-girl 2 yıldır kapalıyım ama açıkken neredeyse hep kaküllüyüm sürekli kuaföre gitmek zorunda kalırdım 😂