Gizoooo Eylul06 canım bende 2 ay kullandım ama ha prima ha molfix veya sleepy hepsi aynı 3 saatte bir değiştirirsen markanın bir önemi yok belki primadan kurtulursun diye yazıyorum canım çünkü artık çok pahaalıı😅
minabebek Eylul06 AYA-G57T-4FW3-XFF4 Ebebek bez indirim kodu 30 TL indirim oluyor kullanmak isterseniz 🌺
BugsBunnyy Eylul06 bende durayim burda fikir olsun stok var henüz.baska aldigimda oldu benm deneme amacli ama hicbiri yerini yumusakligini tutmuyor bence
Eylul06 Gizoooo molfix ve slepy Almıs eşim pahalı diye ama poposu pişik oldu mecbur alacagım 4 TL tanesi cok artmıs en son 1.95 almıstım off
Eylul06 BugsBunnyy eşimde degiştirelşm diye Almıs ama olmadı pişik yapdı en iyisi bu ama parasıda güzel ikinciye hamileyim ne kullanacağım bilmiyorum aktif bebek mi alsam ona off bez fiyatları ucmus
Denizzz88 Eylul06 en son hepsiburadada tüm numaralar 249 tl düşmüştü baya uyguna geliyordu 4 kutu sipariş ettim ordan stoklamıştım her kutunun içinde 2 paket var. Hala devam mı o kampanya bilmiyorum bi bakın
Ayln1613 Eylul06 Amazon u takip edin en uygun ordan alıyorum 4 numara 126 adedini 250 TL ye aldım geçen hafta
Mrl06 Bende bekleyeyim burda tam bakıyordum netten denk geldi başlık. Ben en son 189 tl ye almıştım getirden. 239 du aslında 50 tl indirimle aldım, şimdi baktım 349 diyor. Oyy oyyyyyy
Deleted098 Eylul06 suan en uygun teendyol 126 adet 4 numara 338 adet 2.64 tl. Benim daha stoklarım 5 ay falan idare edecek kader var ama indirim yakaladıkca hala alıyorum. Hergün zamlanıyor çünkü