busraaldemir1485 Aysegul2020 ya bişey sormak istiyorum. Bebekler 6.aydqn sonra kilo verir mi acaba ? benimki şuan 6 aylık ve 9 kg. Sadece süt veriyorum ama ek gıdaya yeni geçtik doymak bilmiyor. Midesi genişlemiş galiba obez olmasından da korkuyorum acikcasi
Emir0_ busraaldemir1485 Kiz ne merak ediyon benimkide yeni 5 aya girecek 9kg sadece anne sütü içiyor hatta senin gibi çok takılıp soruyordum her doktora gidince anne sütü alan bebeklere müdahale etmiyoruz dedi hazır mama değil hareketlenince zayıflar zateen
Toprakseyran busraaldemir1485 canım benimde 7 aylık 9 buçuk kilo korkma ne olacak snaki hatta ben bebeğimi zayıf görüyorum bu durumdayken yani. Az daha kilo alsın diyorum düşün. Mama içiyor artı ek gıda. Birde ayı ilerledik e daha az kilo almaya başlayacak g Çünkü hareketleniyorlar.
Mevacanimkizim _mmom 2 Şubat’ta 16 aylık olucak 15 ayına girerken 11 kiloydu şimdi bilmiyorum kaç kilo a101 in bezini kullanıyorum 6 numara 😊
Pelin2626 Açıkçası yazılanları okuyunca çok şaşırdım benim bebeğim 5 aylık ve 7 kilo 3 aylık 9 kilo yazanlar olmuş neyle besliyorsunuz bu çocukları sırrı verin ☺️Ben sadece anne sütü veriyorum acaba bizde mi sıkıntı 🤷♀️Mevacanimkizim
busraaldemir1485 Senemsedat133 bu bez olayı boyla da ilgili sanırsam benim ki 6 aylık 9 kg 73 cm boy ben yeni 5e geçeceğim