MucizemAsyam _mmom sleep bin bambulusunu kullandık çok küçük hiç memnun kalmadik. Cudi çok sızdırıyor bacaklardan
ketcapli_lahmacun _mmom 12.5 aylık, 12 kilo ve Molfix 4+ kullanıyorum. Paket bitince 5 numaraya geçeceğiz inşallah. 🍀
MucizemAsyam _mmom en güzeli goon primium soft çok iyi. 7.5kg 5aylik kızım 4 numara kullanıyoruz. 3 numara da kullanabiliriz aslında çok büyük bir bez. Çok memnunuz
Ysmnar MucizemAsyam merhaba buaralar bende goon denemek istiyorumda ıslaklık bırakıyormu birde bez nasıl ince mi? Kızım 9,5 kilo diyebilirim sizce kaç numara kullanmam gerekir 5 olurmu şimdiden çok tesekkürler🙈🌸
Minelim MucizemAsyam aynen bizde çok memnunuz goon kullanıyoruz 5ay 15 günlük 8 kilo 3 numara kullanıyorum
Denizzz88 _mmom 8,5 aylık en son 8 buçuk kiloydu şimdi biraz daha almıştır prima premium care 3 numara kullanıyoruz ama paket bitince 4′e geçicem iz yapıyor artık
DurununAnnesiiii 4 aylık 6.100 gr 2 numara sleppy 3 denedim ag kısmı büyük geldi şimdilik 2 den devam ama son paket sonra 3 devam
Nilunas _mmom en 8,500 dü 4 bacaklarını sıkıyor diye 5 e gevtik 5 aylık kızım baby turco kullanıyorum
bngsblc _mmom 10 aylığız prima aktif bebek 7 numara kullanıyoruz. Kızımın boyu uzun olduğu için bez numaramız büyük