Seydald _mmom bimin bezleri sleepyden küçük oluyor Biz molfix sleepy baby turco ve bimin bezini deneyimledik baby turco hariç diğerleri çok güzeldi Beş aylığız 7 kilo bimin bezinde 4 numara ya geçtik
Arzu-aybars Seydald biz de jenny wills kremli losyonlu bez rahat sıZıntı yapmıyo ama 5 saat durursa yapar 3 saatte bi değiştiriyorum ben bezini oglumun 5 aylığız çok memnunum bim bezinden
Essra41 _mmom he bir de baby turco kullanıyoruz aşırı aşırı memnunum kalıbı şahane ve bantları çok esnek yapışkanlığı çok iyi bantları açılmıyor öyle 🥰🥰
Ozoo Cglccl benim bebeğim de 3 buçuk aylık ama 6100 Gr boyu da 65 cm çıktı .. Ama ben sleepynin 4 numarasını kullanıyorum anca oluyor hatta 5 numaraya geçeceğim anlamadım ben mi yanlış kullanıyorum . Ya da bebek bezi markaları model model değişiyor mu ?
aslansmomm _mmom 3 aylık 5130 kg’du en son şimdi kaç bilmiyorum prima premium care 2 numara kullanıyoruz
Cglccl Ozoo şu an için 3 numara sıkmıyor,iz de çıkarmıyor rahat oluyor diye öyle devam ediyoruz.Zaten sleepy de 3+ var ona geçerim 4ten önce diye düşünüyorum
patiseverr_ _mmom suan kılosunu bılmıyorum en son asıya gıttımızde 5 e yakındı önlem 3 numara kullanıyorum önlemden cok memnunum
Senemsedat133 busraaldemir1485 yani çok boylu da değil ama bacakları çok tombik 5 numara sıkıyor 6 tam rahat oluyor yani bizim açımızdan kilosu fazla boyuda kısa tombiş bacaklar ondan yani
Haticeee34 sedalilya aaa .. Peki memnun musunuz külot bezden..Bende kullanıyorum aynı markayı ama külotludan emin olamamistim ?😕