Elf55 LiyaEslem 2 aylıkken ben 2 numara kullanıyordum ama sizin bebeğinizin kilosu 3 numaralı beze göreyse sorun olmaz
fgnrcp2704 _mmom şuan 9 buçuk kilo 5 ay 20 günlüğüz 4 numara Molfix kullanıyorum elimde ikinpaket var bitsin 5e gecicem hafif sıkmaya başladı
Bsraa35 Irmakprensesinannesi günlerimiz aynı kızım da 5 ay 17 günlük 5 Ağustos da mı doğdu 😍 bizde 6 Ağustos da doğduk 🙈
Sirinkuzum_0205 _mmom bebiştom 20 aylık sleepy gün içinde eyvbayb gece yatarken kullanıyorum 6 numara kilosuda 13 kg😊
momoftwo2 Büyük 19.5 aylık 12 kilo 5 numara bez, küçük 3 aylık 6300 gr. 3 numara bez 😊 Bu ara genelde Goon kullanıyorum gayet memnunum
Humhuma1 _mmom 37 günlük bebeğim.ilk zamanlar Molfix kullandım.bu 10 gündür baby turco 2 numara kullanıyorum.oda baby turco bezleri küçük biraz..bezlerimn bitmesine azz kaldk dikrekt 3 numaraya geçerim
Erva-21 4 aylığız 7 kilo olduk 3 numara kullanıyorum sleepy prima molfix karışık bize bez getiren çok oldu herkes bir marka almıştı öyle kullanıyorum şuan 3 iyi sıkmıyor
Mmm_34 Ysmnar kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık kupkuru pişik yapmayan bir bez ayrıca kg aralıkları prima ve diğer bezlere göre büyük yani bebeğinize 4 numarayı alınca rahat rahat kullanabılırsınız