Gizyavuz Ikranurunannesi ilk ay sut azligindan sabah ogle aksam 20 ser damla. Ama suan sabah aksam 15 damla kullaniyorum
bmutlu Ikranurunannesi Emzirmekten vazgeçmeyin sakın,mümkün olduğunca sık sık emzirin.Hurma,komposto,rezene,bol su ve uyku sütün artmasına epey yardımcı oluyor.
Urzcey Ikranurunannesi Merhabalar ben ilk gün hemen mamselin kimyonlu rezenesini aldırmıştım hem benim gazımın çıkmasını hem de sütümün gelmesini sağlamıştı çok faydasını gördüm
NilsMomm Ikranurunannesi sıcak dua alıp gogusunuze duşta masaj yapın.koltuk altinizdan ucuna doğru sağar gibi bastırın.sut kanalları sıcaktan genislesin.bol su için bol dinlenin ve sağım yapın gelecektir korkmayın.bitki çayı içmeyin bebeğinize de bundan sonraki süreçte gaz vs olursa sakin vermeyin.cok zararlı.sutunuz de inşallah bebeğiniz iyice emdikçe gelecektir baya.gecmis olsun sağlıkla büyüsün.
Ruhefza_ Aliaslan1 Taşma durumu ne zaman bitiyo benimki baya tasiyo heryerimiz sırılsıklam oluyo bebeğimde tazyikten emerken zorlanıyorda ne zaman normele döner acaba
Aliaslan1 Ruhefza_ ben de öyleydim bir gecede 3-4 tişört değiştiriyordum artık eşimin kıyafetlerini giymeye başlamıştım ama zamanla yumuşuyor hatta sütüm mü bitti diye endişe ediyor insan