Ikranurunannesi Kızlar iyi akşamlar şuan hastanedeyim sezeryan doğum yaptım bebeğim şükğr sağlıklı ama sütüm gelmiyor ne zaman gelir ne yiyip içmem lazım
Mslakn Ikranurunannesi hoc telaslanma canım hemen bıskuvı ye ılık bısıler ıc gogsunu sık ucunu gelır meraklanma hemsırelerden destek ıste
Lulemom Ikranurunannesi ılık bi duş al. Rezene, ısırgan, kimyon tohumlarını 1’er çay kaşığı karıştır demle iç. Ben öyle yapmıştım. Hayırlı olsun geçmiş olsun bu arada
Aliaslan1 Ikranurunannesi hiç merak etme 5-10 ml bile gelse ona yeter şu an midesi küçücük. 3.gün falan çok güzel geliyor birden taşıyor ilk günler az gelse de dert etme çişli bez sayısına bak sık sık emzir daha hızlı gelir
Ruhefza_ Aliaslan1 Taşma durumu ne zaman bitiyo benimki baya tasiyo heryerimiz sırılsıklam oluyo bebeğimde tazyikten emerken zorlanıyorda ne zaman normele döner acaba
vildanamine Ikranurunannesi bana bir de lactamil anne karışık bitki cayi iyi geliyor sanki ben öyle hissediyorum canım
Tugcedgn Ikranurunannesi benimde aynıydı hic dert etme geliyo ama cok emzir ben hastanede 2. Gün meme ucumun acısından ağlıyodum da yinede veriyodum humana çay al emziren anneler icin süt arttırıcı Dereotu ye inanılmaz süt yapıyor incir hurma ye cok su iç ama cok en az 3 lt emin ol gelecek
Egeberk Ikranurunannesi bestlac damla kullan çok faydalı bide duşa gir su tut goguslerine gelir hiç merak etme sütun bol olsun bebesinde hayırlı olsun 🥰🥰🙏🙏
Gizyavuz Ikranurunannesi bende ayni durymdaydim. 5 gun sutum damla seklinde geldi bebegime yetmiodu bestlak damla hayat kurtarici resmen. 6 saat icinde sutum geldi hemen dene bence.