Laden Merve bu modelden herkes memnun sanırım. En iyisi bende bundan alayım çok teşekkür ediyorum❤️❤️❤️
Deletedmom5284 Laden sevdiğim tek yönü şuydu yemekten sonra masanın altına gönderiyodum hemen orayı süpürüyodu onuda yapmıyorum artık 😂
Laden Deletedmom5284 ay ne güzel ya masanın altı çok kırıntı oluyor. Yarın gidip alacağım kargo falan bekleyemem😁
Laden minikturta uygun yollusu kalmamış 5 binden başlıyor azıcık iyi olsun diyorsanız. Ben kararımı verdim😁
Laden minikturta Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro alacağım. Epey kişi memnunmuş kendisinden bakalım nasılmış☺️
eymenzeynep Laden ben wiami Fx-9 pro almayı düşünüyorum. Olumsuz yoruma rastlamadım. Beni tatmin etti açıkçası
Ygz Laden https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODY2Nzg0Mzk5MzU1MzQz?utm_medium=copy_link ben hesabınıbilenanne karşılaştırmasından bakıp almıştım, bir bakın isterseniz 🌸
Laden Ygz en çok dikkatimi çeken fiyatları oldu. Ne kadar ucuzlarmış. Roborock s7 baktım 8 bin küsür mesela. Keşke önceden alsaymışım🥲
Ygz Laden of sormayın uçmuş hepsi şimdi bir baktım da🤯 s5 max da çok güzel ama fiyatı onunda uçmuştur. Ben orta bütçeli viomi v2 pro kullanıyorum memnunum 3 harita kaydetme özelliği var çekim gücü de iyi
Deryaci Goktugunannesi1234 hayır canım işaretliyorsun telefondan burayı yap burayı yapma burayı iki kere yap vs