Liyosunannesi Kızlar meraba, temmuzda erkek kardeşimin düğünü var. Sizce görümce siyah elbise giyer mi ? Bikaç kişiye sordum başka renk giy dedi ama ben nedense siyaha kafayı taktım .. 😒
Liyosunannesi ponsimom bilmiyorum özellikle annem siyah mı giycen başka rengini al diyor, gıcıklığına siyah giydiğimi düşünüyo heralde 😂
ponsimom Liyosunannesi çok güzelmiş bence içi fesat olan kötü düşünür ya siyah yakışıyo siyah giy nedir yani
Dmt-01 Liyosunannesi çok şıkmış giyilir yani bende görümce olacam gelin bulursak tabi🤣bende siyah giyebilirim kardeşimin düğününde yani giyilebilir bence beyaz dışında her renk giyilir beyazda geline özel bir renk oyüzden ogün gelinden başka kimse beyaz giymemeli
Happydef Liyosunannesi Abimin düğününde benzerini giymistim çokta iyi olmuştu😅 siyah tasli gümüş set takmıştım bide
Ayca77 Liyosunannesi abiye çok güzelmiş ama temmuz ayında cıvıl cıvıl olsanız daha tatlış olmaz mıı canım görümcem hee? 😁
Liyosunannesi ponsimom daha önce giydiğim renklerden farklı bi renk olsun istiyorum. Kına için daha önce aldığım hiç giymediğim bi elbisem var pudra renk , o yüzden düğün için siyah daha ideal geldi
Liyosunannesi -erCansu- evet mint rengi de var ama ben daha önce kuzenimin düğününde o tona yakın bi renk giymiştim
Liyosunannesi Happydef benimde düğün setim var su yolu tarzı, yeni bi takıdan ziyade onu takarım diye düşünmüştüm modele bende bayılıyorum ☺️
Deletedmom78654 Liyosunannesi baldız siyah giymeyi düşünüyorsa görümce neden giymesin. En az 5 kişi giyer
Liyosunannesi Ayca77 ya bi huyum var bişeyi beğendiysem takılıp kalıyorum. Aslında bunun soğan kabuğı rengi de var onuda cok beğendim ama kınada pembe giycem o hazır malesef ☺️
GokSuM Liyosunannesi beyaz giyme deseler anlarım da siyah ne 😂 düşündüğünüz elbise çok da güzelmiş giyin gitsin…