Naylonbranda Mamaqueen Sebze yemiyor,Köfte bazen yiyor,ilk zamanlar karnıbahar yiyordu şimdi onuda yemiyor ağzına verdiğim çoğu şeyi tukuruyor,Diliyle itiyor,jelibon verdim çiğneyip yutamiyor mu acaba diye onu yedi,sakız veriyorum bir saat cigniyo
Minikkizimm Mamaqueen pure yapmiyorum baska seçenegi yok. 1 gün kusmadan yedigi yemeyi 2. Gün kusuyor yutamiyor. Bazen 2. Kasikta yutamiyor kusuyor ama dewam ediyorum vermeye kustu diye birakmiyorum. Yemegin sonuna gelipte sonlarda kusarsa eger cok uzuluyorum butun yedirdigim boşa gitmis gibi hissediyorum. Yemek istiyor ağzini da aciyor ama her seferinde ayni yeme becerisini göstermiyor neden hala anlamıyorum
Minikkizimm FistikliLokumum gezerek yada baska bi yerde oturarak asla bisey yediremem yemez kaçar zaten. Mama sandalyesi dısında hic beslemiyorum. Zaten surekli kusmaya hazir oldugu icin mama sandalyesinde tutuyorum kusarsa hemen bi ufak legen gibi bisey koyuyorum önüne oda alisti artik. Her hafta halı veriyordum yıkamaya. Ona gostericem ögreticem derken ben kilo almaya basladım onunla birlikte yemeye calisirken. Agzima ona vericeklerimden atıyorum kocaman aça aça cıgniyorum görsun diye. Önüne ekmek koyuyorum bi bana veriyo bi kendi agzina atiyor. Ekmegi mesela cok guzel agzinda cevirip yiyor. Ama sabah yerse mesela akşam aynı ekmegi cigneyemiyor öğürüyor
Minikkizimm sarilokumumm keske bizimkide öyle olsa sorun etmem hic. Bana doktorumuz en basindan beri catalla ez blender kullanma dedi her kontrolde sordu catalla eziyorsun dimi diye. Ama ben 1 yasina kadar blenderla yaptiklarımi bile yediremiyordum. Ne yaptiysam yemedi agzini asla açmazdı. 1 yasindan snra vitaminle balik yagı ile falan suan yemek istiyor agzini aciyor ama her zman cignemiyor iste
Minikkizimm haziranin25i yediremedim yeseydi biraz yemek isteseydi zamanla yavas yavaş ögrenicekti. 1 yasindan snra ek gidaya yeni gecmis gibiyiz. Doktorumz da yeni baslamis gibi dusun dedi catalla ezip vericeksin herseyi asla pure yapmıcaksin dedi. Yemezse yemesin yine blender kullanma dedi. Şuan o sekilde ilerliyoruz yiyebiliyorsa yiyor yiyemezse aç kalıyor ama püre yapmiyorum canm
Naylonbranda Mamaqueen Genelde edindiğim bilgiye göre jelibonla sakizla egzersiz yaptiriliyomus,mesela patlamış mısır yemez mi yumuşak
Minikkizimm Bebitom_3 benimki kasikla elimle ne verirsem şuan agzini aciyor agzina alıyor. Ama asla cevirmiyor agzinda. Yemek yemek istiyor cocugum ama diline bogazina bisey takildigi an ögurmeye basliyor ve ögurme bikere geldimi ona bidaha hepsini cikartiyor. 1 aydir hep katı veriyorum artik ama yok cignemiyor cocuk. Cigneyip agzinda tutup cikarsa dicem belki yemek istemiyor.
Bebitom_3 Naylonbranda valla elime ne versem çiğniyor tükürüyor portakal ,ekmek , peynir vs ne aklına gelebiliyorsa şimdiye kadar doğru düzgün bir bulguru yuttuğunu gördüm ama baya çiğniyor